Ми у Facebook
24.04.2017, 16:00

Працівники Рівненської АЕС зустріли військових (+ФОТО)

Перед Великоднем волонтерська група Рівненської АЕС здійснила поїздку в зону АТО й доставила українським військовим чергову партію гуманітарної допомоги.
а останній місяць волонтери РАЕС зібрали 55 тисяч гривень допомоги. За ці гроші купили: генератор, бензопилу, біноклі, паяльні лампи з підставками, ліхтарики та продукти харчування. Близько 5 тисяч гривень відбали на придбання легкового автомобіля для військових. Також допомагали населеним пунктам під Мар'їнкою та Волновахою, де наразі перебувають військовослужбовці в/ч з охорони українських АЕС, а також бійці 30-ої окремої механізованої бригади та батальйону «Горинь». Захисники отримали також техніку, провізію та солодощі від трудових колективів й керівників приватних підприємств міста Вараш та небайдужих жителів сіл Рудка, Довговоля.

Подих Чорнобиля. Чому територія, на якій заборонено жити, приростає дітворою та успішно розвивається?



Кілька днів тому, 21 квітня, на пристанційній площі Рівненської АЕС атомники, волонтери та особовий склад в/ч 3045 з охорони РАЕС зустріли чергову ротацію військовослужбовців підрозділу спеціального призначення, які більше двох місяців виконували бойові завдання в зоні АТО, на території Донецької області. Зустрічали воїнів з короваєм, квітами та українською символікою. На заході грав духовий оркестр Палацу культури РАЕС. Привітав з поверненням додому вояків та зачитав молитву подяки настоятель Свято-Георгіївського храму УПЦ отець Іван.

Як рівнянам здобути офіцерське звання

Про це повідомляє управління інформації та зв’язків з громадськістю Рівненської АЕС.





На правах реклами