Ми у Facebook
27.04.2017, 15:00

"Мамахохотала" сьогодні виступить з концертом у Рівному

27 квітня о 19.00 у Міському будинку культури відбудеться мегакрутий концерт "Мамахохотала".
120 хвилин дуже смішних та сміливих жартів від гігантів молодіжного гумору
Студія «Мамахохотала» збирає свої валізи іііііі вирушає у великий концертний тур по містах України: Київ, Харків, Чернігів, Полтава, Кременчук, Рівне, Львів, Запоріжжя, Черкаси.

У Рівне Христина Соловій привезе "Живу воду"

"Ти весело проведеш час, отримаєш вагон і два візки позитиву, візьмеш участь у розіграші призів від генерального партнера туру – подарунковий сертифікат Peak Sport Ukraine – ексклюзивного постачальники екіпіровки для Олімпійської збірної України. А на десерт - актуальні жарти про твоє місто. І, звичайно ж, після концерту зможеш для свого Instagram зробити фото з улюбленими акторами і взяти у них автографи", - переконують гумористи.



Довідка:
Ще в 2012 р зібрався колектив, який любив гумор у всіх його проявах. Жарти накопичувалися, команда збільшувалася, потрібно було йти далі. І зародилася ідея перетворити загальне захоплення у щось більше.

Так з'явилася студія «Мамахохотала», яка моментально підкорила українську аудиторію. Сьогодні вони представляють вже 7-й сезон свого гумористичного шоу на телеканалі НЛО TV і завоювали репутацію визнаних кумирів молоді.
Роки у телеекранів і мільйони переглядів на YouTube ніколи не замінять один перегляд тет-а-тет. Тому відривайся від дивана і екрану - приходь на новий концерт студії «Мамахохотала».

До Рівного з концертом приїде відомий гурт "Мері"

* Якщо встигнеш придбати квитки, які швидко розкуповуються - якраз поки ти це читаєш.

ТОМУ, ДОСИТЬ УЖЕ ЧИТАТИ
ЗБИРАЙ ДРУЗІВ ТА ПРИХОДЬ ВЕСЕЛИТИСЯ!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ