Ми у Facebook
25.04.2017, 11:00

Зрада-зрадушка чи народна героїня: рівняни обговорюють скандал з Поляковою

Фото зі спільноти Твоє Рівне у мережі ВК.

Вчорашній скандал з Ольгою Поляковою розділив думки суспільства:
Micik Gonibez:
ну що .... зрада зрадушка )))) для зриву концерту тепер не потрібно взагалі ніяких аргументів? просто фраза КОНЦЕРТУ НЕ БУДЕ, або фраза у НАС ВІЙНА - закриває концерт навіть артисту який не гастролює по московії ... коли будемо зривати НЕ ПРАВОСЛІВНІ, або НЕ ІДЕАЛОГІЧНІ заходи?)))) ну і тепер люди, які не знали, хто така полякова, знають хто така полякова ))))) а полякова по ходу розмови - нормальний пацандре ))))

Denis Govorun:
Тих хто відміняє культурні заходи, в першу чергу тре видавлювати як гидкого "фурункула"!!!))бо Оля платник податків! вона не депутат, чи ще хтось в тому роді!
Заберете у людей культурні заходи(мотивуючи війною), і не буде кого захищати нашим воякам,бо нас завалять духовно-психологічно!!:(
Без зброї!!!

Полякова у Рівному: “Бути чи не бути?”

Мирослав Черній:

Нічьо не поняв я з цього зриву концерту. Не поняв на*ра його було зривати взагалі. Які були підстави для його зриву?
Якого це хера не можна Поляковій надівати шляпу з Гербом?
Якійсь бред полнейший вийшов.
В ітоге Полякова провела лайв трансляцію, яку дивились дофігіще людей, які побачили і зрозуміли, що Рівне це якесь недоразвіте племя де не можна вільно показувати свою творчість (якою вона б небула, головне законом не заборонена)!
І ви хоче туристів сюди, я б хрен до таких дікарів поїхав.

Tanya Zakordonets
:

Чую, що знов "актівісти" великі вийо.. . Хочуть зірвати концерт Полякової. Я не знаю хто вона така, і знати не хочу. Тим не менше, якщо вона виступає сьогодні, значить квитки на концерт розкупили. А раз їх розкупили, значить люди хочуть її слухати. За неї проголосували гривнею. І ніякі два з половиною гандона не мають права вказувати людям, кого їм слухати і куди ходити.
І ці провокації заїбали уже.
А найгірше, що ця вся хрєнь сьогодні - це головняк ментів.
І все, що я можу порадити ментам: стріляйте на ураження! Менше дегенератів по місту буде швендяти.

Alla Losik

Пір серед чуми...одні копійки на хворих дітей збирають, інші на фронті гинуть, хтось інвалідом став, а хтось бабло косить у какошніку і без нього....гроші дурнів, добро хитрих...спільнота - це люди, що гуртуються в одній меті та спільних діях...а тут таке собі рефлексійне збіговисько у фонтана нікчемності...

Ольга Добровольска:
Її "творчість" навіть не обговорюється. Але, на відміну від тих, хто одразу обхєзався і звалив в рашку при подібних обставинах, чи побрився наголо, щоб журналісти не впізнали, намагалася довести свою непричетність. Може, і не в пушку рильце? До речі, кокошник з тризубом це єдина претензія? Дехто здається ще примітивнішим, ніж вона сама.

Коментарі із соцмережі Фейсбук





На правах реклами