Ми у Facebook
26.04.2017, 12:45

Перед черговою грою Мазяр несподівано залишив «Верес» на Вірта

Старший тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт готуватиме команду до найближчих матчів чемпіонату. Адже головний тренер Володимир Мазяр звернувся з проханням про відпустку у зв’язку з сімейними обставинами, яке вже задовольнили.
Як повідомили в Інформаційні службі НК ФК «Верес», враховуючи заслуги тренера перед клубом, а також невідкладної ваги сімейні обставини, керівництво клубу надало Володимиру Мазяру відпустку згідно до чинного законодавства.

Тим часом, вже найближчої суботи, 29 квітня на рівненському стадіоні «Авангард» відбудеться матч чергового туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. «Верес» о 16:00 прийматиме столичних футболістів – клуб «Арсенал-Київ».

У спільноті Народного Клубу в одній із соцмереж знову розігрується п’ять квитків на цей поєдинок. По одному квитку п’ятьом переможцям.

Для участі необхідно виконати такі умови:

1 – бути учасником спільноти Народний Клуб «Верес» https://vk.com/veres.club

2 – розмістити цей пост у себе на сторінці (натиснути «мені подобається» та «розповісти друзям»)

3 – закріпити повідомлення у себе на стіні до оголошення результатів (щоб нам було легше знайти репост)

Розіграш відбудеться напередодні гри.
МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

А вже найближчої середи, 26 квітня, у матчі десятого туру чемпіонату України з футболу U-19 серед команд Першої ліги рівненський «Верес» прийматиме чернівецьку «Буковину». Зустріч пройде на стадіоні «Локомотив» у Здолбунові. Початок поєдинку - о 16:00.

Нагадаємо, вболівальники Народного Клубу визнали голкіпера Олександра Ільющенкова найкращим гравцем команди у виїзному матчі проти «Інгульця», який рівняни виграли - 2:1.

За підсумком голосування, яке тривало на сайті команди, за Олександра Ільющенкова проголосували 188 вболівальників (39,17% респондентів).

З відставанням лише у два голоси друге місце у рейтингу посів капітан та автор переможного голу Сергій Борзенко. За нього проголосували 186 вболівальників (38,75% респондентів). Третім став Ростислав Волошинович - 24 голоси (5% респондентів).

Загалом участь у голосуванні взяли 480 вболівальників.





На правах реклами