Ми у Facebook
26.04.2017, 15:00

У Рівному вірять в майбутнє

З 4 до 14 травня у Рівненському міському Палаці дітей та молоді відбудеться ХХІI традиційний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє». Кожного дня відбуватимуться заходи, гроші виручені на яких будуть спрямовані для фінансову підтримку учасників марафону.
Впродовж 10 днів у Марафоні братимуть участь усі підрозділи та вихованці Палацу. Художні колективи та клубні підрозділи ПДМ звітуватимуть про свої здобутки та досягнення власними творчими звітами. Вартість квитків – 25гривень-дитячі, 50 гривень – дорослі. В сумі заплановано близько 40 заходів

Ірина Первушевська, директор рівненського ПДМ розповіла про важливість цього марафону:

-Я вважаю, що цей захід важливий не лише для дітей, а й для нас. Наш благодійний марафон має виховну функцію для дітей всього Палацу і його викладачів. В нас займається 5000 тисяч дітей, але коли вони кожен рік бачать для чого вони працюють, а не просто віддають свій творчий продукт знайомлячи місцеву громаду зі своїми успіхами і своїми перемогами, то вони розуміють, що адресно допомагають конкретним дітям і оце саме головне.

Гостей Благодійного Марафону приємно вразять витвори декоративно-прикладного мистецтва, які вони зможуть придбати на аукціонах. Усі зібрані кошти будуть направлені на підтримку визначених оргкомітетом дітей та розподілені між учасниками марафону. Ними цьогоріч стали: Поліна Канькова (Школа сучасної хореографії), Денис Фідря (Школа східних єдиноборств), Ольга Чумак (Школа образотворчого мистецтва). Матеріальну допомогу отримають Бондаренко Марія та Шпіганович Владислав(Екологічний центр ПДМ), а також діти онкогематологічного відділення Рівненської дитячої обласної лікарні.

Ольга Чумакнавчається на спеціальності ткацтво, її малюнки, скульптури, тканні вироби побували на багатьох виставках, а наукова робота з МАНу посіла третє призове місце. Декілька разів на тиждень наполеглива та відповідальна Оля долає велику відстань від дому до Палацу, адже проживає за межами міста задля праці над дипломною роботою з ткацтва. “Завдяки Благодійному Марафону я готова йти вперед і долати будь – які перешкоди ”, - впевнено говорить Оля.

Варто додати, що кожен учасник Марафону отримає не лише фінансову допомогу для здійснення власних творчих планів, але й духовну та моральну підтримку від усіх вихованців Палацу, гостей Марафону, благодійників та спонсорів.

До теми:

Дітей з особливими потребами запрошують на "Весняну поетичну толоку" у Рівному

У травні стартує традиційний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє»

Школа бізнесу від ПДМ






На правах реклами