Ми у Facebook
17.06.2017, 16:31

Рівнянки обирають сукню на випускний (+ФОТО)

Екзамени, ЗНО - це все найактуальніші теми для випускників. Проте, важливість шкільного випуску вимагає ретельної підготовки, особливо для дівчат.Потрібно подбати про те, щоб випускний образ був стильним, гармонійним і яскравим.
У цьому сезоні модними будуть як довгі, так і короткі сукні, а також мереживні моделі і сукні-маллет та бюстьє.

Щоб ваш образ був стильним і трендовим, зверніть увагу на сукні в пастельних тонах. На піку популярності будуть блакитні, червоні і винні тони. Серед білих суконь, які також будуть в тренді в прийдешньому сезоні, допустимі лише ті, що виконані в грецькому стилі.



Вибираючи сукню, прикрашена принтом, сміливо віддавайте перевагу моделі, на якій розквітли бутони квітів. Дуже ефектно виглядають костюми світлих відтінків, з яскравими червоними маками, насичено-фіолетовими піонами і ніжно-блакитними незабудками.



Модними будуть сукні зі змішанням різних оригінальних обробок і декорацій. Сміливо приміряйте моделі суконь з блискітками, великими нашивними квітами.



Ефектно виглядатимуть і корсетні сукні, розшиті бісером, стразами або просто виткані з мережива.

Модний клатч - яскраве доповнення жіночого образу [Фото+Відео]

Виграшним рішенням стане вибір короткої коктельної сукні.Практичний варіант, ви зможете сміливо одягти цю сукню в будь-які інші, крім випускного вечора, святкові дні.



Не зменшиться популярність мереживних суконь, вони, як і в минулому сезоні, будуть в тренді і цього року. Тому якщо вам хочеться зробити акцент на своїй жіночності, сміливокупуйте плаття з тонкого мережива.

Яку зачіску зробити дівчаткам на випускний у дитсадок

Коротка попереду спідничка і довгий шлейф позаду – це особливість моделі сукні-маллет. Така варіація максі-сукні напевно сподобається тим дівчатам, які не уявляють собі, як це відчувати дискомфорт і незручність в рухах. Вибір маллет – це рішення для створення по-справжньому неординарного і нетривіального образу.



Розкішний образ вийде, якщо обрати випускне плаття в стилі бюстьє. Доповнити такий образ можна за допомогою улюбленими аксесуарами.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини