Ми у Facebook
26.04.2017, 19:29

Сорти малини: оберіть найсмачнішу ягоду

Ці ягоди славляться своїми корисними і поживними властивостями. Ми додаємо їх у компот, варимо з них варення, готуємо смачні десерти. Щоб збагатити асортимент цього лакомства, оберіть свій сорт.

Сортів малини в Україні дуже багато і кожен з них по-своєму особливий.

«Жовтий гігант» — ця ягода жовтого кольору, вважається однією з найбільших, про це навіть назва говорить. Малина даного виду займає одне з перших місць по врожайності, але тільки в тому випадку, якщо дотримуватися всіх умов правильної агротехніки.



Ягоди даного типу досягають розмірів волоського горіха. Цей сорт росте потужними кущами і сягає розмірів у висоту до 2,5 метрів. Восени вершки рослини обрізають, щоб наступного року отримати більш багатий урожай. Малину не потрібно на зиму вкривати, так як рослина не боїться морозу.

«Міраж» — має середній розмір ягід. Легко вирощується, так як погода в основному не впливає на врожайність рослини.



«Малинове дерево» — неймовірна рослина висотою 1,8 метрів. Має гладкі листочки, шипів взагалі не спостерігається. Ягоди середньої величини розташовуються дуже тісно одна до одної, особливо це спостерігається на верхівках. Небезпечними є холод і затяжні дощі.



«Кардинал» — ягоди цього сорту досить великі, довжина деяких сягає до 10 сантиметрів. Має червоний колір, але ягоди самі по собі не дуже солодкі. Рослина дає крупні плоди, через те об'єм врожаю декілька менший порівняно з дрібними сортами.

Дача. Сад. Город. Висаджуємо малину весною

"Діамантова" — відрізняється конусоподібними великими ягідками, при відриві не розсипається, має витончений смак та аромат. Легко розростається, тому розмножити її доволі просто.



Читайте також:
Сезонні роботи в квітні: що потрібно знати
Дача. Сад. Город. Саджаємо ягідні кущі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ