Ми у Facebook
18.06.2019, 16:40

Стильні зачіски на випускний 2019

Підібрати зачіску на випускний - важливе дійство. Щоб виглядати неперевершено у важливий день, оберіть модний тренд, що гармонійно доповнить ваш образ.
Широкі французькі коси - наймодніші. Плетіння кіс проводитися по всій голові або ж на маківці. Незвичайні варіанти: коса-водоспад, вивернута коса, створення ободків з кіс, пучків, гульок.



Щоб додати тонкому довгому волоссю об'єму, рекомендовано комбінувати плетіння з прямими, хвилястими і гофрованими пасмами. Така зачіска добре підійде на довгі, короткі і середні волосся.

Людмила Руда: "Ми даруємо жінкам здоров’я через красу"

Кінський хвіст стане екстравагантним варіантом. Підходить для впевнених дівчат, які звикли добиватися свого. Хвіст легко заплести в домашніх умовах за допомогою повсякденних засобів укладки.





Урочисто виглядають зачіски у вигляді великого банта з волосся. В тренді 2017 року інтерпретація з рівним густим чубчиком або зовсім без нього. Актуальність набирають високі пучки, бабетти з стрічками. Зберігають популярність варіанти у грецькому стилі.





У моду повертається ретро-стиль. Красиво укладені локони хвилею з подовженим або косим чубчиком стають головним трендом.



Нову популярність набуває каре. Химерні форми, різноманітність довжини, способу укладання – робить стрижку справді популярною в будь-якому віці. Рекомендується комбінувати аксесуари обідки, шпильки з великими каменями.



Читате також: Де у Рівному зробити стильну зачіску та макіяж





На правах реклами