Ми у Facebook
28.04.2017, 14:32

На Рівненщині загорілася автоцистерна з пальним

Пожежа сталася через механічну несправність.
Вчора, 27 квітня, о 20:42 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загорання автоцистерни DAF на трасі Київ-Чоп поблизу села Гранівка Радивилівського району.

Рівненщина: гуляючи лісом, знайшов міну

На місце події негайно виїхало чергове відділення вогнеборців 2-го державного пожежно-рятувального поста села Козин, та підрозділ 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники з’ясували, що в автоцистерні DAF внаслідок несправності гальмівної системи загорілось заднє праве колесо цистерни, яка везла дизельне паливо та бензин загальним об’ємом 36 кубічних метрів. Вогнеборці оперативно подали на гасіння один водяний ствол. О 21:00 загорання локаліували, а о 21:06 повністю загасили. Рятувальники запобігли поширенню вогню на цистерну, що могло спричинити вибух пального, і як результат автомобіль та паливо вдалося врятувати.

На Рівненщині відкопали фугасну бомбу (+ФОТО)

Водій розповів, що помітив, як з заднього колеса автоцистерни йде дим, чоловік одразу зупинив вантажівку на узбіччі дороги та викликав пожежно-рятувальну службу. До приїзду вогнеборців водій самотужки за допомогою двох вогнегасників не давав розповсюджуватись полум’ю на автомобіль.

Про це повідомили з головного управління ДСНС України у Рівненській області.





На правах реклами