Ми у Facebook
28.04.2017, 20:00

Благодійний творчий вечір для "сонячних дітей"

Днями у Рівному відбувся благодійний творчий вечір присвячений допомозі "сонячним дітям". Всі небайдужі мали можливість зробити хорошу справу і цікаво провести час. До того ж, зібрані кошти підуть на будівництво школи профорієнтації для діток з синдромом Дауна.
Рівняни, що відвідали захід познайомилися з рівненськими музикантами, поетами та відкрили для себе нові таланти Рівненщини, а також поринули у музично-поетичний вечір, сповнений теплою атмосферою, приємними та цікавими знайомствами.

Організатор заходу, Олена Загіней розповіла для чого такий центр та яким він буде:

-У цьому центрі діти зможуть отримати практичні знання, які будуть використовувати у майбутньому. Навчатися в такій школі вони зможуть вже з 2 місяців і до 14 років. Цей центр допоможе створити позитивне відношення до дітей з особливими потребами в сучасному українському суспільстві. Батьки зможуть отримувати інформаційну та психологічну підтримку.Навчальний центр профорієнтації надає дітям із синдромом Дауна усі навички, які у майбутньому допоможуть знайти їм роботу, насолоджуватись повноцінним життям. Він буде мати декілька кімнат, які будуть облаштовані спеціальним обладнанням де діти зможуть розвиватися та навчатися. Будуть кімнати, де вони зможуть розвиватися фізично, малювати, грати, танцювати, вивчати письмо, читання, руханку. Завдяки цьому центру діти із синдромом Дауна зможуть бути самостійними та незалежними в житті.

Варто додати, що зараз особливі діти займаються у центрі, який знаходиться при церкві. Маленьке приміщення, яке не облаштоване для них. Батьки та вчителі самостійно створили всі можливі умови для навчання та адаптації. Але маленького приміщення на більш ніж 80 дітей недостатньо. І тому їм необхідна наша підтримка. Загалом на благодійному вечорі було зібрано 13 тисяч гривень.





На правах реклами