Ми у Facebook
29.04.2017, 12:28

Пограбування журналістів за 15 хвилин: коментар правоохоронців (+ВІДЕО)

Стали відомі нові подробиці події.
Як повідомляло ОГО, 20 лютого 2017 року, приблизно о 13:45, журналіст телеканалу 1+1 Анна Махно та оператор Олександр Ковтунець зайшли в рівненську редакцію на вулицю Данила Галицького, 19. Повернувшись на стоянку за 15 хвилин, близько 14.00, побачили, що багажник автомобіля відчинений, а камера та штатив відсутні.

Кілька днів тому Анна Махно розповіла, що відеоапаратуру знайшли, але не розповіла деталей, адже це повинні зробити правоохоронці.

Поліцейські вчора, 28 квітня, повідомили усі деталі цієї події.

Поліцейським вдалося встановити, що до скоєного злочину причетні двоє 35-річних киянин. Кілька днів тому, 26 квітня, у помешканні одного з них правоохоронці провели санкціонований обшук та вилучили крадене майно.



- 35-річному жителю столиці слідчі повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Присяжнюк. — Судом йому обрано міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту. Відповідно до санкції статті чолвоыку загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Техніку буде повернуто власнику після встановлення суми завданого матеріального збитку.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Щодо його поплічника правоохоронці проводять слідчі дії.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.


ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПО ТЕМІ:


Пограбування журналістів за 15 хвилин: рівнянка розповіла деталі


Пограбування журналістів за 15 хвилин: у Рівному з’явився новий слід?


Пограбування журналістів за 15 хвилин: потерпіла рівнянка розповіла деталі розслідування





На правах реклами