Ми у Facebook
30.04.2017, 16:45

Гороскоп на тиждень 1 - 7 травня

Астрологічний прогноз для 12 знаків зодіаку.


ОВЕН (21.03-20.04). Незважаючи на тривалі вихідні, перед вами вималюються сприятливі можливості у професійній сфері. Вирішуйте всі справи без поспіху й ажіотажу. Наприкінці тижня проявіть максимум витримки при спілкуванні з батьками та дітьми.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ваш авторитет визнають друзі та ділові партнери, а от з керівництвом та державними органами будьте насторожі. Постарайтеся уникати будь-яких конфліктів. Вихідні присвятіть собі - проведіть їх так, як давно мріяли.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Раніше ропочаті справи, які досі пригальмовували, почнуть успішно просуватися. З'явиться нагода вирішити на свою користь складне, але дуже важливе питання. У роботі й кар'єрі можливий несподіваний і дуже цікавий поворот.

РАК (22.06-23.07). Хочекте конкретних результатів? Складіть детальний план завдань і зустрічей і намагайтеся не змінювати жодного з пунктів. І не списуйте все на вихідні. Не пропустіть важливу інформацію, яка стосується вашого особистого життя.

ЛЕВ (24.07-23.08). Вам настав час вивільнитись від чужих проблем. Одразу ж з'явиться час зайнятися своїм життям та відпочинком. У вихідні здивуйте гостей та близьких людей кулінарними шедеврами власного приготування.

ДІВА (24.08-23.09). На роботі постарайтесь не привертати до себе зайвої уваги. Є можливість одержати довгоочікувану звістку від далеких родичів або друзів. Вихідні проведіть тихо та спокійно, у найбільш комфортному для себе місці.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Цього тижня можливі зміни як в особистих, так і в професійних справах. Не будуйте надто нереальних та глобальних планів, постарайтеся уникнути участі в суперечках і конфліктах. Травневі свята — ідеальна можливість запросити гостей або поїхати на пікнік чи в цікаву подорож.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Упевненість у власних силах, позитивний настрій та оптимізм допоможуть завоювати прихильність навколишніх і зміцнити своє кар'єрне становище. На роботі можна розраховувати на заохочення. Нові враження у вихідні підкажуть цікаві ідеї.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Зараз мусите зосередитися на одній головній меті, тоді вона стане ближчою до вас. Можливі певні труднощі зі старими діловими партнерами. Проявіть терпіння та почуття гумору, і все налагодиться.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Наближається період, сприятливий для рішучих дій та помітних змін. Бажано позбутися вантажу дрібних невирішених проблем. Знизьте навантаження на роботі до мінімуму, не призначайте важливих зустрічей – у нормальних людей травневі вихідні.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Періодично доведеться виправляти помилки, переробляти частину нібито готових завдань, повертатися до відкладених справ. І все через різні непередбачені обставини. А щоб у вас все вийшло, дійте спокійно та послідовно.

РИБИ (20.02-20.03). Нічого поки що не обіцяйте, бо їхнє виконання вимагатиме від вас великих зусиль та витрат. Будьте обережні в оцінках людей та подій, щоб не нажити собі ворога.


ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 24 - 30 квітня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік





На правах реклами