Ми у Facebook
30.04.2017, 18:30

Підсумки тижня: вибачення для Олі Полякової, новий супермаркет, заробіток за кордоном і... танці

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.

Тиждень розпочався зі звістки про смертельну ДТП, що трапилась у місті Новограді-Волинському. Приватний підприємець - мешканець Рівненської області, за кермом авто марки «Peugeot Boxer», на в’їзді у місто Новоград-Волинський збив 26-річного чоловіка.

На Рівненщині вилучили наркотики та виявили нарколабораторію (+ФОТО)



Проте, чи не найбільше збурення у настрої рівнян внесла Оля Полякова, концерт якої відбувся у понеділок. Задовго перед виступом Ольги Полякової у соцмережах почали з’являтися повідомлення, що концерт потрібно відмінити, адже співчака виступала у Росії. Перед концертом на афішах з’явилися наліпки про те, що виступ відмінили й квитки потрібно повернути. Також перед концертом почали збиратися активісти з вимогами про відміну концерту та правоохоронці. Співачка вимагала вибачень.



Рівнянка Ірина розповіла про свій досвід роботи та навчання у Польщі, чим викликала живий інтерес читачів, що цікавляться заробітком та життям закордоном.



Культурний та мистецький підйом сколихнув останній тиждень квітня у Рівному. Відкриття Всеукраїнського хореографічного фестивалю «ART SOUL Rivne - 2017», що відбулось 28 квітня зібрало на сцені рівненського "Текстильника" найталановитіших танцівників з усієї України. Сьогодні ввечері відбудеться феєричний гала-концерт.





Цієї п’ятниці, 28 квітня, на вул. Відінській, 50 відкрили перший в Україні супермаркет мережі SPAR. Він працює за сучасними міжнародними технологіями, а більша частина асортименту - це свіжі та якісні продукти і товари місцевих виробників, а також продукція власного виробництва.



Також стали відомі подробиці історія із пограбованими телевізійниками у Рівному. Слідство йде до логічного завершення.

Пограбування журналістів за 15 хвилин: правоохоронці знайшли причетних до злочину (+ФОТО)

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах:
VK та Facebook








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ