Ми у Facebook
03.05.2017, 17:00

Рівненська молодь вчилася сприймати себе

Днями на базі НУВГП у платформі взаємодій "Простір" відбувся тренінг на тему самосприйняття. Цей тренінг реалізується в межах проекту Rivne Skills Hub. Його формат мав теоретичну та практичну частину. Загалом учасників назбиралось 20. Власне, тренінг обійшовся їм у 25 гривень.
Організатор Ольга Ромашук розповіла:

-Фактично Rivne Skills Hub задумувався як платформа "майданчик", для формування практичних навичок та вмінь у різних галузях, тобто як розвиток неформальної освіти. У 2017 році ми вирішили розпочати з блоку "Психологія", та підготували три тренінги, перший з яких буде "Самосприйняття". Чому саме така тема? Тому що це актуальна і дещо болюча тема для молоді, оскільки багато людей не знають як правильно себе оцінювати, не завжди здатні правильно себе проаналізувати та відчути. Правильне і критичне(у хорошому сенсі) самосприйняття — крок до розвитку, до дій та змін себе та свого життя. Нашим першим лектором буде Вікторія Віадук.



Учасниця тренінгу Конопліцька Юлія поділилась розповіла чому прийшла на тренінг:

По – перше я прийшла сюди тому, що тема самосприйняття цікавила мене давно. На даному етапі я будую себе як особистість, як жінку в першу чергу. По – друге мені дуже подобається лектор, Вікторія Віадук. Вона для мене є однією з перших в плані для наслідування. По - третє я люблю розвиватись всесторонньо. Через це я сюди прийшла.



Варто додати, що Rivne Skills Hub проходить у три етапи, два з яких попереду.



До теми:

Рівняни можуть навчитися знімати кіно (+ВІДЕО)

Для рівнянок проведуть тренінг-вікенд у Закарпатті

У Рівному пройде дводенна базова школа "ФРІ"





На правах реклами