Ми у Facebook
04.05.2017, 13:00

Рівнян запрошують на зустріч з відьмаком

Усім відомий, непереможний та безстрашний Геральт із Ривії у Рівному! Знайомство з відьмаком відбудеться вже 12-го травня у платформі взаємодій «Простір».
Команда проекту «Година в метро» пропонує рівнянам подорож у найпопулярніший фентезійний світ сучасності! Вже 12-го травня відбудеться читання книги Анджея Сапковського «Відьмак. Останнє бажання» - історії, яка знайома кожному! Геральт з Ривії став улюбленцем мільйонів читачів усього світу, знайшов прихильників серед любителів серіалів та комп’ютерних ігор. І це справді заслужено! Аджей Сапковський, польський письменник-фантаст, вміло зачарував усіх надзвичайним фентезійним світом, повним чарівних істот та небезпечних чудовиськ. А персонажі його книг, сміливі, завзяті і часом кумедні, не лишають байдужими. Відвідувачі заходу зможуть насолодитись не лише пригодами Геральда та компанії, а й прийняти участь у цікавих конкурсах, виграти незвичайні призи та насолодитись гарячим чаєм і смачним печивом.

Анджей Сапковський – польський письменник-фантаст і публіцист. Українською мовою твори Сапковського виходили у видавництвах «Клубом сімейного дозвілля» (серія «Відьмак»), Зелений пес ("Трилогія гуситська") та у журналі «Всесвіт».

Голлівудський актор розповість у Рівному про Бога

Сапковський отримав п'ять премій імені Януша Зейделя (три з них за оповідання "Менше зло", "Меч призначення" і "Вирва від бомби", а також дві за романи "Кров ельфів" і "Вежа блазнів"). А 1997 року письменник був удостоєний премії «Passport», що присуджується тижневиком «Polityka» за заслуги перед польською культурою. Крім того, у 2003 р. він виграв іспанську премію Ignotus, за найкращу антологію (Останнє бажання), і Музиканти (найкраща іноземна розповідь), в тому ж році.

Анджей Сапковський став першим лауреатом David Gemmell Legend Award. Нагорода дісталася письменнику за книжку «Blood of Elves» (англійське видання роману «Кров ельфів») і була вручена в 2009 році у Лондоні.

Дата: 12-го травня 2017 року
Час початку: 19:00
Місце зустрічі: Платформа взаємодій «Простір», вул. Соборна 11, Рівне, Україна.
Інформація щодо квитків: 096 988 0016 (Тетяна)
Організатори заходу: МП «Яскраво».
Посилання на захід: https://vk.com/gvm_witcher

Довідково:
«Година в метро» – платформа для взаємодії літературного і театрального, цікавих книг й акторської майстерності, що є цікавинкою в культурному житті міста. Проект стилізований під читання у метрополітені. На заході професійні та аматорські актори читають перед аудиторією найяскравіші уривки певного літературного твору, що допомагає сприймати текст легко і просто.






На правах реклами