Ми у Facebook
04.05.2017, 07:34

Надаємо форму бровам: покрокова інструкція

Щоб ваші брови були органічно виразними, важливо знати як правильно зробити корекцію та підібрати тон олівця або тіней. Поділимось секретами краси.

Вибір тону. Він повинен гармонійно поєднуватися з кольором шкіри і волосся. Оскільки брюнетка з рудим відтінком брів,буде виглядати безглуздо. Такому типу жінок варто обирати темні насичені тони. Блондинкам ідеально підійде матовий, коричневий відтінок, а рудим варто надавати перевагу золотистим кольорам.

ВІДЕО: Як правильно фарбувати брови в домашніх умовах

Важливу роль відіграє підготовка природних брів до макіяжу. Їх необхідно висмикнути і нанести на них спеціальний гель. Це дозволить вам правильно і рівно накласти колір. Не забувайте про те, що брови повинні бути симетричними. На фото видно як правильно прибирати надлишки і підтримувати правильну форму.



Зараз в косметичному магазині можна придбати набори для догляду за бровами. До їх складу може сходити спеціальний олівець, склад і якість якого істотно відрізняється від олівця для очей. Ідеальним варіантом стане твердий олівець, так як м’який не дозволить вам досягти потрібного ефекту, крім того, може легко розтушуватись. Перед застосуванням добре нагостріть його. Всі лінії повинні бути легкими і плавними. Не бійтеся експериментувати.

Як зробити брови ідеальними: майстер-клас

Давайте поетапно розглянемо класичний спосіб обрамлення брів.



Перший етап — це правильна підготовка, вибір потрібної форми і відтінків. Далі вам необхідно зробити начерк з допомогою олівця. Почніть з нижньої частини брови. Проведіть акуратну переривчасту лінію від внутрішньої точки через середній промінь до кінця. Також вчиніть з верхньою частиною. Оцініть отриманий результат, при необхідності підкоригуйте його.

Другий етап — це заповнення внутрішньої частини. Тіні необхідно накладати за допомогою з скошеної кисті невеликого розміру. Тіні накладаються лініями, рухаючись до хвоста. Будьте обережні з тінями в кінці своєї роботи, не переборщіть.

Як зробити брови ідеальними: курс для рівнянок від школи іміджу та стилю Ірини Раєвської

Третій етап — додаткові штрихи. За допомогою олівця більш темного відтінку проведіть кілька ліній уздовж природного зростання волосків. Подібна техніка дозволить виглядати вашому макіяжу максимально природно.

Останній етап — закріплення результату. Нанесіть невелику кількість пудри на брови, це дозволить тривалий час зберігати красу макіяжу. Важливо, щоб на пухівці не було багато пудри, інакше ви все замажете. Виявивши надлишки, подуйте на пушок і приступайте до обробки.

Читайте також: Поради рівнянкам: секрети ідеального макіяжу






На правах реклами