Ми у Facebook
05.05.2017, 13:00

У Рівному відбудеться "Grand Spring Festival"

І Всеукраїнський фестиваль-конкурс із хореографічного мистецтва, відбудеться 6-7 травня у МПК "Текстильник".

Конкурс пройде у чотирьох номінаціях: класична, народна, сучасна та бальна хореографії. Учасниками будуть як сольні виконавці, так і колективи. Всього у фестивалі бере участь 517 учасників, з них 25 колективів.

Розклад подій фестивалю "Grand Spring Festival":

- 6 травня змагатимуться класична та сучасна хореографії. Початок конкурсної програми о 10-ій годині. А з шостої години вечора відбудеться відкриття фестивалю, гала-концерт кращих колективів та нагородження переможців. В перший день фестивалю буде продемонстровано 52 конкурсні номери.

Як заняття танцями впливає на розвиток дитини

- 7 травня змагатимуться народна та бальна хореографії. Початок конкурсного перегляду о 10 год. Закриття фестивалю, гала-концерт, нагородження переможців розпочнеться о шостій вечора.



Учасників оцінюватиме професійне, зіркове журі:
- Народний артист України, суддя телевізійнго проекту "Танці з зірками" - Григорій Чапкіс;
- Дворазова чемпіонка світу зі спортивно-бальних танців серед молоді, переможниця українського проекту "Танці з зірками", член журі проекту "Маленькі гіганти" - Олена Шоптенко;
- Фіналістка танцювального проекту "Танцюють всі", головний хореограф міста Рівного на телевізійному проекті "Майданс" - Аліса Зайцева;
- Заслужений діяч мистецтв України, кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України - Володимир Годовський;
- Заслужений діяч естрадного мистецтва України, суддя вищої категорії зі спортивно-бальних танців - Леонід Майстер;
- Провідний соліст балету Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької - Сергій Мерзляков;
- Начальник Управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому, учасник "Танцювального БУМу" - Тарас Максименко;
- Заслужений працівник культури України - Сергій Швець.



В якості нагород для всіх учасників конкурсу передбачені фарфорові старт-кубки, дипломи та солодкі сюрпризи.

"Проводиться вже третій всеукраїнський фестиваль за два місяці, а рівняни ведуть себе пасивно відносно цього. Приходьте на хореографічний фестиваль - там цікавіше ніж в серіалах та компютерних іграх" - закликає Тарас Максименко, начальник Управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому.

Більше 400 танцюристів приїдуть до Рівного на "Різдвяний бал"

За територіальним охопленням фестиваль прийматиме учасників з Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Черкаської областей.

Організатори фестивалю:

-танцювальний клуб "Флеш",
-МПК "Текстильник".
Фестиваль відбуватиметься в рамках проекту "Рівне-місто унікальних подій", за сприяння управління культури та туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради.





На правах реклами