Ми у Facebook
05.05.2017, 16:34

Рівненські митники у чоловіка знайшли ніж та пістолет

Він хотів їх нелегально провезти через кордон.
За словами заступника начальника Рівненської митниці ДФС – начальника УПМП Олега Павлюка, у неділю пообіді, в зону митного контролю митного поста «Городище» заїхав автомобіль марки «Volkswagen», який прямував в Україну. За кермом іномарки була громадянка Росії, яка для перетину кордону обрала смугу спрощеного руху «зелений коридор», засвідчивши цим, що ні водій, ні пасажири ніяких заборонених предметів не перевозять.

ДТП на Рівненщині: в реанімацію потрапила невідома жінка (+ФОТО)

Працівники митниці оглянули багажник авто, де знайшли спортивну сумку, де був ніж, якй був у вжитку, нескладний, що має утик (обмежувач) на руків’ї, з гравіюванням на леї, та пневматичний пістолет «MP654K» із двома зарядами – балончиками стиснутого газу.

Один із пасажирів, громадянин України, визнав, що це його власність. Будь-які дозвільні документи, що визначені законодавством на право ввезення в Україну холодної зброї у чоловік не показав.

У рівненських студентів знайшли наркотики (+ФОТО)


Відносно чоловіка склали протокол про порушення митних правил, а матеріали направлено до Служби безпеки України в Рівненській області, оскільки вказане протиправне діяння містить ознаки злочину.

За матеріалами Рівненської митниці ДФС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ