Ми у Facebook
06.05.2017, 11:30

ОДЕК погіршив свої шанси на вихід до півфіналу Кубка України серед аматорів [+Відео]

Єдиний представник Рівненщини, який залишився у цьогорічному розіграші Кубка України з футболу серед аматорських колективів, невдало провів перший матч 1/2 фіналу. На власному полі оржівський ОДЕК мінімально поступився команді з Львівщини – СКК «Демня».
Як повідомляє офіційний сайт ОДЕКа, оржівський клуб другий матч поспіль не може виграти в себе на полі, більше того, у команди навіть не виходить забити бодай один гол. Хоча, звісно, порівнювати рівень суперників у цих іграх не можна. До півфіналу Кубку України випадкові клуби не потрапляють, і СКК “Демня” на думку експертів, є фаворитами цього турніру.

Матч розпочався з атак гостей, і вже на перших хвилинах ті мали вихід сам на сам з Юрієм Кособуцьким, але воротар першим встиг до м’яча. А далі нагоду мав забити ОДЕК Микола Коляда увірвався в штрафний майданчик але його удар пролетів біля дальньої стійки. Павло Таргоній відмінно відкрився та зробив простріл у штрафний майданчик, але захисники в цьому моменті були спритніші. Сергію Чикалюку-Козакевичу важко було дістати м’яча, але він таки пробив головою по воротам, – в руки кіперу. А вже на 12 хвилині атака львів’ян правим флангом завершилась серією помилок оржівців і Олег Шептицький забивав вже майже у порожні ворота – 0:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК поступився у першій півфінальній грі Чемпіонату України

ОДЕК пробився до півфіналу Чемпіонату України серед аматорів

Буквально через дві хвилини після пропущеного голу, м’яч побував у сітці воріт гостей, але після розіграшу штрафного Павло Таргоній забивав перебуваючи в положенні поза грою.

Майже один в один вдалося вискочити Андрію Наумцю, але захисник зумів догнати гравця ОДЕКа та вибити м’яча. У першому таймі суперники ще декілька разів обмінялися небезпечними контратаками, але мінімальний рахунок на табло зберігся.

Зі свистком про початок другого тайму ОДЕК організував перспективну атаку правим флангом, але простріл у Миколи Коляди не вдався. Оржівці традиційно гостро розігрували стандарти, кутові та штрафні удари, але завершального удару так і не було, хоча після одного з таких навісів Сергій Чикалюк-Козакевич пробив головою, але м’яч влучив у стійку воріт. А після одного з таких розіграшів “ОДЕК” ледь не пропустив вдруге. Стрімка контратака гостей два в один, а потім і три в два, але Юрій Красномовець в останній момент вибив м’яча з-під ніг суперника, а потім виручив Юрій Кособуцький.

Хоч ОДЕК кінцівку матчу провів в атаці, але забити рятівний гол команда так і не змогла. В підсумку, поразка 0:1. Фіналіст Кубку України з цієї пари визначиться у середу, 10 травня, після матчу-відповіді у Демні.








На правах реклами