Ми у Facebook
06.05.2017, 21:45

У Рівному продовжують роботу над проектом “Co-working”

Команда Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг сьогодні пройшла черговий етап у новому, креативному проекті «Co-Lab: Співпраця та навчання з проектного менеджменту» на базі громадського центру «Відкритий офіс» («Open Office») Платформи взаємодій «Простір».
У колі пріоритетних інтересів команди ЦНАПу знаходиться удосконалення умов обслуговування клієнтів Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг та громади міста Рівного.

Серед амбітних планів – створення зони, сприятливої для обміну знаннями та досвідом, як елементу взаємодії влади та громади - “Co-working”.




У Рівному працюють над створенням проекту “Co-working”


“Co-working” в Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг стане місцем зустрічі друзів і однодумців, де можна буде обмінюватися досвідом, проводити спільні заходи з громадськими організаціями, проводити навчальні та особистісні тренінги, реалізовувати свої ідеї, спрямовані на розвиток міста та громади.



Нині відбулося попереднє представлення Проекту. Це був чудовий шанс попрактикуватися і отримати зворотній зв'язок від дружніх команд. 14 травня передбачається презентація Проекту перед Радою директорів Простору, яка і прийматиме рішення про присвоєння остаточної перемоги і гранту кращим із найкращих.





Проект створення "Co-working" -як елементу взаємодії влади і громади реалізується за ініціативи міського голови Володимира Хомка.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ