Ми у Facebook
07.05.2017, 12:10

Після АБЛ "Baltic House" виграв ще й баскетбольний Чемпіонат Рівненщини

"Baltic House" слідом за перемогою в Аматорській баскетбольній лізі (АБЛ) тріумфував і у "Фіналі чотирьох" Чемпіонату Рівненської області серед чоловічих команд. У фіналі вони знову грали із сарненським "Маяком", і знову перемогли.
Як повідомляє прес-служба АБЛ, "Baltic House" та "Маяк" у "Фіналі чотирьох" представляли групу "Центр" Чемпіонату Рівненської області. Їх суперниками також були переможець південної зони БК "Радивилів" та з півночі ще одна сарненська команда "Олімп".

У півфіналах "Baltic House" обіграв БК "Радивилів" 82:77, а "Маяк" у сарненському дербі 78:67 переміг "Олімп". В грі за третє місце "Олімп" став сильнішим за команду з Радивилова 79:63.

Відповідно золоті медалі та звання Чемпіона області у фіналі розігрували "Baltic House" та "Маяк". Команди не так давно зустрічалися у фіналі АБЛ. Тоді ключову роль у визначені переможця відіграв легендарний Сергій Ліщук. Саме його гра та результативність забезпечила "Baltic House" чемпіонство АБЛ. В обласному фіналі титулований баскетболіст участі не брав, адже був зайнятий презентацією Кубку Євробаскету. Як виявилось, і без Сергія Ліщука "Baltic House" здатний перемагати. Роль лідера, а разом з тим і звання MVP "Фіналу чотирьох" взяв Сергій Кіба. В підсумку "Baltic House" переміг 90:84 і став чемпіоном області з баскетболу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В Аматорській баскетбольній лізі розпочалися матчі play-off

Переможцем XIV Чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги став «Baltic House»

Тим часом, у Рівному відбувся чемпіонат області з баскетболу 3х3 серед чоловічих та жіночих команд вищих навчальних закладів.

Серед жіночих команд перше місце виборола команда Рівненського державного гуманітарного університету; друге – команда Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування; третє – Національного університету водного господарства та природокористування;

Серед чоловічих команд перше місце здобула команда Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені Степана Дем’янчука; друге команда Національного університету водного господарства та природокористування міста Рівне; третє - Рівненського державного гуманітарного університету.





На правах реклами