Ми у Facebook
07.05.2017, 15:35

Смертельна ДТП у Рівному: загиблі та травмовані (+ФОТО)

Серед постраждалих є іноземець.
Вчора, 06 травня, у Рівному, на вулиці Дубенській, 41-річний водій «Renault 19», житель Рівного, зіткнувся із автомобілем «Citroen Berlingo» під керуванням 40-річного громадянина Республіки Польща, який їхав у попутному напрямку.

На Рівненщині у водія вилучили бурштин (+ФОТО)



Унаслідок ДТП іноземець отримав різані рани лівого передпліччя та пальця. У водія «Renault» діагностували закриту черепно-мозкову травму та розсічену рану чола. Пасажирку легковика, 79-річну рівнянку, доставили у травматологічне відділення Рівненської центральної міської лікарні, де у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій та садна обох гомілок.

На Рівненщині згорів дах господарської будівлі



Крім того, у салоні авто було подружжя рівнян, яке отримало незначні тілесні ушкодження.

Ще один пасажир, 82-річний мешканець обласного центру, який знаходився на передньому пасажирському сидінні «Renault», помер в Рівненській обласній клінічній лікарні. За попередньою інформацією, смерть пенсіонера настала унаслідок отримання ним тілесних ушкоджень несумісних із життям, однак остаточну причину смерті встановлюватиме судово-медична експертиза.

Обоє водіїв за зовнішніми ознаками були тверезі, однак лікарями відібрані зразки крові, які й покажуть остаточний результат.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами