Ми у Facebook
09.05.2017, 10:00

В РДГУ жартували філологи

Днями студенти філологічного факультету рівненського державного гуманітарного університету змагались за кубок декана з КВК. Участь брало три команди: «І сміх і гріх», «БАРС» та «Без Б». Найсмішнішою стала команда «І сміх і гріх»
Член журі, засновник міських чемпіонатів команд КВН, ведучий Рівненської Ліги Сміху, першого рівненського гумористичного проекту «Смайл Шоу» арт - директор магнату – Руслан Алексіюк поділився своїми враженнями:

-Судити команди було дуже складно тому, що деякі жарти з яких сміявся зал не були смішними для мене. Я їх не розумів, бо це були чисто внутрішні факультетські теми, але виграла та команда, яка жартувала на загально доступні теми.



Капітан команди «І сміх і гріх» , студентка філологічного факультету, Анастасія Даценко, розповіла як готувались та про те, що відчувають тримаючи в руках переможний кубок

- Ми дуже довго до цього йшли, довго готувалися, вклали всі свої сили, можливості, час, нерви. Але глибоко в душі звичайно вірили в те, що ми займемо це перше місце. Я дуже рада за свою команду і пишаюся кожним її учасником.

До теми:

В РДГУ жартували історики

Як у Рівному жартували школярі

Топ-5 коміків Рівного





На правах реклами