Ми у Facebook
09.05.2017, 11:30

ОДЕК удруге обіграв ФК «Малинськ» у рівненському дербі Чемпіонату України [+Відео]

Два представники Рівненщини в аматорському Чемпіонаті України з футболу у неділю, 7 травня, провели поєдинок один проти одного. В Оржеві місцевий клуб обіграв малинську команду з рахунком 3:1, тоді як восени у Малинську ОДЕК святкував перемогу з результатом 2:1.
Як повідомляє офіційний сайт ФК ОДЕК, дві найсильніші команди області по різному підійшли до цього поєдинку, так оржівський клуб вже майже місяць грає стабільно два матчі в тиждень, провівши перед цим у середу надважку гру в півфіналі Кубку України з СКК “Демня”. Натомість ФК “Малинськ” переніс свій поєдинок середи з ФК “Рафалівка”, і футболісти мали цілий тиждень на відпочинок та підготовку. Разом з тим, гості з Березнівщини в “дербі” не могли розраховувати на свого капітана та лідера, добре відомого Олександра Гергелюка, який пропускав матч через дискваліфікацію. Багато футболістів з Малинська також травмовані, або тільки відновилися після ушкоджень. Натомість в “ОДЕКа” кадровий склад був готовий на всі 100%.
Гра розпочалася з атак ОДЕКа, але перший небезпечний момент виник саме біля воріт Юрія Кособуцького, щоправда удар Віталія Брикси метрів з десяти по діагоналі від воріт пролетів повз дальню стійку. А вже на 13 хвилині ОДЕК відкрив рахунок. Павло Таргоній своїм гарматним пострілом метрів з тридцяти зі штрафного пробив низом в обхід стінки та в дальній від воротаря кут – 1:0.

Не встигли уболівальники повсідатися на місця, після святкування голу, як малинські футболісти подали кутовий, і Роман Савицький вистрибнув вище всіх та зрівняв рахунок – 1:1. Основна небезпека біля воріт ФК “Малинськ” виникала після розіграшу стандартів, навіть аутів у виконанні оржівців, натомість суперники дуже гостро відповідали, коли їм вдавалося перехопити м’яч та вирватися в контратаку. В першому таймі команди голів більше не забили.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК поступився у першій півфінальній грі Чемпіонату України

ОДЕК пробився до півфіналу Чемпіонату України серед аматорів

Натомість на початку другої половини, черговий кутовий у виконанні ОДЕК, і Сергій Чикалюк-Козакевич найкращий в грі на ближній стійці, і це 2:1. Третій гол ОДЕК забив на 87 хвилині, і знову все почалося зі стандарту. Юрій Красномовець кинув м’яча на Віктора Каращенка, а той нічого зайвого не придумував і переправив його навісом в штрафний майданчик. Що робили троє захисників в цей час, які чатували з усіх боків Олександра Апанчука залишається лише здогадуватись, але форвард “ОДЕКа” наче на тренуванні, без жодної боротьби з боку суперника ударом головою відправив м’яча у сітку воріт – 3:1 – це було на 87 хвилині. До кінця гри, запам’яталось хіба що грубе порушення від Дмитра Ситника. У центрі поля той влетів з двох ніг у Юрія Капустинського та отримав пряму червону картку, і, за словами, футбольних експертів, навряд чи за це він обмежиться лише одною грою дискваліфікації.

В інших матчах туру “приємних” для “ОДЕКа” результатів фактично не було, усі головні конкуренти з вершини турнірної таблиці свої матчі виграли. Хіба що можна відзначити поразку “Чайки”, яка тепер відстає від оржівців в турнірній таблиці на два очки.












На правах реклами