Ми у Facebook
11.05.2017, 16:07

У Рівному триває благодійний марафон

З 4 до 14 травня 2017 року у Рівненському міському Палаці дітей та молоді відбудеться ХХІIтрадиційний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє».
В продовж 10 днів у Марафоні братимуть участь усі підрозділи та вихованці Палацу. Художні колективи та клубні підрозділи ПДМ звітуватимуть про свої здобутки та досягнення власними творчими звітами. Вартість квитків – 25гривень – дитячі, 50 гривень – дорослі. Гостей Благодійного Марафону приємно вразять витвори декоративно-прикладного мистецтва, які вони зможуть придбати на аукціонах. Усі зібрані кошти будуть направлені на підтримку визначених оргкомітетом дітей та розподілені між учасниками Марафону. Ними цьогоріч стали: Чумак Ольга (Школа образотворчого мистецтва), Канькова Поліна (Школа сучасної хореографії),Фідря Денис (Школа східних єдиноборств)
Матеріальну допомогу отримають Бондаренко Марія та Шпіганович Владислав(Екологічний центр ПДМ), а також діти онкогематологічного відділення Рівненської дитячої обласної лікарні.

Важливо, що кожен учасник Марафону отримає не лише фінансову допомогу для здійснення власних творчих планів, але й духовну та моральну підтримку від усіх вихованців Палацу, гостей Марафону, благодійників та спонсорів.

В рамках Благодійного Марафону – 2017 ПДМ святкує:

Олена Павлова: «Знайти свою цікавинку можна у кожному місті. Варто поглянути на нього очима закоханого»

30 –річчя - «Зразкового художнього колективу» ансамбля спортивного танцю «Ритм».

30 років з дня заснування «Зразкового художнього колективу» фольклорного дитячого гурту «Весняночка».

Втретє в рамках Благодійного Марафону проходитиме фольклорно-етнографічне свято «ЕтноКоло ПДМу», яке збирає художні колективи регіону, України, зарубіжжя і стало довгоочікуваним для рівнян. Впродовж 10 днів громада Рівного насолодиться близько 40 заходами.

Рівняни дізнаються, на кого можна сподіватися, коли немає надії на країну (+ФОТО, ВІДЕО)

Сам Марафон був започаткований ще 1996 року, і за цей час його учасниками стали майже сотня талановитих дітей міста – випускників профільних шкіл Палацу та дітей із особливими потребами.





На правах реклами