Ми у Facebook
11.05.2017, 10:00

У Запоріжжі рівненські пляжники стартували у Чемпіонаті України

З 6 по 8 травня на майданчиках Центрального міського пляжу міста Запоріжжя відбувся перший тур чемпіонату України з пляжного волейболу. В турі прийняли участь 18 жіночих та 30 чоловічих команд.
Як повідомили у Рівненській обласній федерації волейболу, Рівненщину представляли у жінок пара Вікторія Лисиця/Катерина Дашевська, у чоловіків Владислав Павлюк/Владислав Осьміковський, Ілля Ковальов в парі з запорізьким пляжником Владиславом Паленком, Михайло Свирид в парі з Даніілом Анохіним(Оріхів) та Максим Яковлев в парі з Дмитром Бахматовим з Миколаєва.

Пара Лисиця/Дашевська мала третій номер посіву, проте вже в першому матчі з рахунком 1:2 поступилася дівчатам з Чорноморська. Згодом рівнянки, також у вирішальній партії, здолали дніпрянок Кошелеву / Селіну та сумсько-чорноморську пару Затилкіна / Рилова. В матчі за 5-е місце наші дівчата поступилися 0:2 дніпрянкам Петренко / Мосціцькій і фінішували на сьомому місці.

У чоловіків пара Павлюк/Осьміковський, яка мала одинадцятий номер посіву стартувала вдало. В перший ігровий день вони з однаковим рахунком 2:0 послідовно переграли пари Михайлов / Кудревський з Запоріжжя та Коваль / Віхляєв з Харкова. Нажаль розвинути успіх не вдалося. Програші запорізькій парі Коваль / Віхляєв(4-й номер посіву) та Анохін / Свирид(Запоріжжя/Рівне) залишили їх на дев’ятій позиції.

Лише одну перемогу здобула пара Бахматов/Яковлев і як підсумок 17-е місце.

Пара Михайло Свирид та Данііл Анохін стартувала з перемоги, проте поразка 1:2 від херсонської пари Стасенко / Архіпов змусила їх пробиватися до вершин з нижньої сітки. В подальшому хлопці здобули ще три перемоги в чотирьох зустрічах і сьоме підсумкове місце.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська пара стала срібними призером чемпіонату України з пляжного волейболу

У фіналі Чемпіонату України з пляжного волейболу рівненські юнаки стали першими

А найкращий результат з рівненських пляжників вдалося показати Іллі Ковальову в парі з Владиславом Паленком. Пара Ковальов/Паленко послідовно перемогла господарів Бабіч/Степанов 2:0, кременчуцьку пару Резников / Широков 2:0, ще одну пару з Запоріжжя Ємельянчик / Денисенко 2:1, поступилася майбутнім переможцям Попову/Деніну 0:2, обіграли пару з Кропивницького Свірідов / Матвєєв 2:0 і вийшли у півфінал змагань. У півфіналі на них чекали господарі Гордєєв / Журавель. У запеклій боротьбі Ковальов/Паленко поступилися 20:22 та 17:21. Тож довелося грати за бронзу. Гра за третє місце пройшла за переваги Іллі та Владислава, що втілилося у рахунку 21:12 та 21:16 і 2:0 у підсумку. Тож Ілля Ковальов та Владислав Паленко – треті.

Наступний тур чемпіонату України відбудуться у жінок 18-21 травня у с. Кропове Харківської області, у чоловіків 1-4 червня в Чернігові. А найближчі змагання пляжників заплановані в Чорноморську. 11-14 травня там відбудеться тур чемпіонату України серед юнаків та дівчат 2002 р.н. та молодших.





На правах реклами