Ми у Facebook
11.05.2017, 16:29

Рівненські патрульні визволяли несправедливо ув’язненого собачку з курника (+ФОТО)

Рівненським правоохоронцям довелося реабілітовувати добре ім’я бродячої тварини.
Про це написала речник патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко на своїй сторінці у мережі Фейбсбук:

В мене істерика вже півгодини. З реального звіту. Виправила лише кілька описок. І, звісно, прибрала персональні дані. Насолоджуйтесь.
103 екіпаж.

Звернення інформаційного характеру.

Вул. Нестерова...

Заявниця ..., 1939 р.н., стверджує, що невідомий собака розірвав її курку. Собаку вона затримала та зачинила в курятнику.

Прибувши на місце події, виявили заявницю, яка повідомила, що собака загриз сім її курок, хоча раніше повідомляла тільки про одну. У дворі у куртку виявили зачиненого дружелюбного собачку (типу Бігль). Хазяїн собаки, хлопчик років 10, спостерігав з вулиці та просив звільнити пса.

Патрульні Рівного долучилися до акції на підтримку ветеранів (+ВІДЕО)




Для встановлення всіх обставин справи, було проведено ряд слідчо-оперативних дій в ході яких було знайдено чотири курки: одну знайшли в курнику (пізніше вона знесла яйце), другу за курником, третю курку знайдено біля в'їзду у підземний гараж (вона там спокійно відпочивала), а четверту курку було виявлено в будинку заявниці. Через деякий час, здійснюючи огляд парку біля будинку, було помічено як невідомий пес, чорно-білого окрасу (не той що зачинений у курнику) біля куща шматує птаха схожого на курку. Собаку відігнали, курку передали заявниці (уже п'ять курок з семи знайдено і всі живі). І тут ми зрозуміли, що звинувачення пред'явлені заявницею до собачки Бігля не відповідають дійсності, собачку підставили, а справжній злочинець бігає на волі. Собачку Бігля відразу ж було звільнено з імпровізованої в'язниці типу "курятник", бо ще б трохи собака перестрибнув би через сітку, і розслідували б інший злочин під кодовою назвою "втеча з курятника". Оскільки притягнути до відповідальності невідомого пса чорно-білого окрасу не можливо, а його власника не знайдено (пес бродячий) то його вирішили не затримувати. Проте заявницю не влаштувало дане рішення і вона вимагала відібрати в неї пояснення та заяву. А ще дзвонив син бабці, нібито СБУшнік, розказував які ми нєгодяї і розказував як нам правильно працювати. Також вияснилось, що за звільнення несправедливо ув'язненого собачки Бігля, сусідка хлопчика-господаря заплатила грошові кошти у сумі 500, які заявниця відмовилась повертати. Все ж конфлікт було вирішено мирним шляхом.



Чого досягли рівненські патрульні - копи відзначають рік роботи

Кури у кількості 5 штук повернуто бабці, собачку Бігля - хлопчику. Матеріали по даній справі для подальшого розгляду (вияснити де поділись ще дві курки) передано до Рівненський відділ поліції.
(Я може не найкращий в світі прес-секретар, але в мене найкращі в світі патрульні: найлюдяніші, наймудріші, найпривабливіші і, що я ціную в них найбільше, з прекрасним почуттям гумору. Я обожнюю їх, клянусь)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ