Ми у Facebook
12.05.2017, 08:30

URBAN FEST. RIVNE: життя, рух і драйв сучасного міста

Вже вдруге у Рівному відбудеться фестиваль міської культури - URBAN FEST. RIVNE 2017.
Фестиваль триватиме два дні – 13 та 14 травня. Організатори обіцяють багато сюрпризів, розіграшів подарунків, квестів, майстер-класів та ворк-шопів. Тут кожен знайде розвагу для себе. Восени вже була започаткована традиція наповнити життям рівненські вулички, і цьогоріч планується її продовжити.

Карта-гра для знавців Рівного
Карта-гра для знавців Рівного


Мета: долучити та обєднати рівнян різного віку, соціального статусу, заради розвитку нашого міста,обміну досвідом і поширення вуличної культури.



Впродовж фестивалю гостей очікують:
-street food(вулична їжа);
-візуальна експозиція
-Арт інсталяція
-Лаундж зона від Вело-кави
-Слеклайн(ходіння по натягнутій стропі)
-Прокат велосипеда (тандем)
-Музика(виступ гурту МЕЛРОУЗ, гурту X-music)
-кіно (кіноклуб від Docudays.ua. Показ фільмів : "Габріель повідомляє з чемпіонату світу","Край електросміття", Audience Emancipated: Боротьба за кінотеатр "Емек")
-трансляція Євробачення.



"Ми запрошуємо всіх рівнян стати учасниками фестивалю, адже цьогоріч ми прагнемо об’єднати абсолютно різних людей навколо ідеї розвитку міста. Урбаністичний фестиваль – це в першу чергу обмін досвідом та можливостями зробити наше місто яскравішим. Окрім того, ми плануємо зібрати кошти для створення відкритого арт-дворика Словацького 3'ART," - розповідає організатор фестивалю Вікторія Серветник.



Фестиваль "URBAN FEST. RIVNE 2017" відбуватиметь за підтримки Управління культури і туризму рівненського міськвиконкому, в рамках проекту "Рівне - місто унікальних подій"

Розбудуємо наше місто разом!





На правах реклами