Ми у Facebook
19.05.2017, 19:00

Ольга Сумська розповість у Рівному про «Сублімацію любові»

31 травня о 19:00 в Міському Будинку Культури відбудеться вистава «Сублімація любові».
31 травня о 19:00 на сцені Міського Будинку Культури відбудеться надзвичайна комедія на 2 дії за п’єсою італійського драматурга Альдо де Бенедетті - «Сублімація любові»!

В головних ролях: народні артисти України - Ольга Сумська та Євген Паперний і заслужений артист України - Віталій Борисюк.

«Сублімація любові» - це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, блискуча гра зоряного акторського складу з точним попаданням у характери героїв та, звісно ж, сміх до сліз!

Непередбачувана сюжетна лінія перенесе рівнян у справжню Італію, де киплять нежартівливі баталії, викличе цілий феєрверк емоцій та змусить дивитися комедію на одному диханні!

ФОТО: у Рівному відбулась незабутня подорож разом з "Боїнг-Боїнг"

31 травня, 19:00, Міський Будинок Культури (вул.Соборна, 3Д).
Не пропустіть! До зустрічі!

Квитки від 70 грн в касі МБК або онлайн на сайті: kasa.in.ua
Довідка за телефоном +38 (097) 055 32 21

За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Ольга Сумська), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Євгеній Паперний).

Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу.

Проте, Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П'єтро (Віталій Борисюк) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П'єтро - прихильність і палкі поцілунки Паоли.

А може ця підступна бестія веде подвійну гру? Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним!

А пікантності виставі додасть той факт, що героями любовного трикутника зоряне акторське тріо було не лише на сцені, а й у реальному житті. Адже свого часу ніжні почуття між Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком спалахнули саме тоді, коли акторка була дружиною Євгена Паперного…

- Мій роман з Борисюком народжувався у театрі на очах у всіх акторів. Люди сьогодні такого не переживають. Таких розлучень, такої закоханості! – зізнається Ольга Сумська. - Зазвичай все якось нишком. А тут літали тарілки, Паперний колись хотів нас обох убити… Я його розумію, адже так склалося життя, що я полюбила, і це дійсно кохання. Але любов також була і з Паперним, я не можу викреслити його зі свого серця. Євгеній був і залишається моєю рідною людиною, адже він батько моєї дитини.


Сьогодні, забувши всі минулі образи, актори залюбки грають у спільних виставах. А все пережите допомагає їм ще вірогідніше грати свої ролі на сцені. При перегляді п'єси одержуєш справжнє естетичне задоволення: актори емоційні, кожний рух – неймовірно легкий, всі мізансцени скоординовані. Очевидці, що вже бачили цю чудову комедію, одностайні: дві години пролітають абсолютно непомітно!







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ