Ми у Facebook
13.05.2017, 10:20

Вже згодом рівняни зможуть оформлювати паспорти у ЦНАПі

У Рівненському регіональному ЦНАПі тривають роботи по завершенню реконструкції додаткових приміщень, де вже згодом рівняни матимуть змогу оформлювати паспорти громадянина України у вигляді ID-карти та паспортів громадянина України для виїзду за кордон.
Наразі Рівненським регіональним центром надання адміністративних послуг закуплено п’ять автоматизованих робочих місць для реалізації нового сервісу. Адміністратори Центру проходять фахові навчання у Рівненському відділенні Державної міграційної служби.

- З 1 липня Рівненський ЦНАП оформлятиме та видаватиме паспорти громадянина України у вигляді ID-карти та паспорти громадянина України для виїзду за кордон. Разом із розширенням переліку адміністративних послуг планується створити новий сектор - «Сектор паспортних послуг та реєстрації місця проживання»,- говорить заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН. - За попередніми розрахунками фахівців ЦНАПу за таких технічних та кадрових умов Центр спроможний прийняти більше 300 клієнтів за день. Впевнений, що тепер завдяки тому, що паспорти можна буде оформити у ЦНАПі, рівняни матимуть можливість отримувати якісні послуги у цій сфері.



Вистояти три черги, або як рівняни закордонний паспорт оформлюють (+ВІДЕО)


Підтвердженням того, що Рівне стане одним з першим міст, яке розпочне оформлення та видачу паспортів (ID та закордонних) на якісно новому рівні, є візит до ЦНАПу Голови ДМС України Максима Соколюка і його дружні відносини із заступником міського голови Віталієм Германом.








На правах реклами