Ми у Facebook
13.05.2017, 08:40

“РЕНОМЕ” запрошує рівнян до унікального салону вікон

11 травня у Рівному офіційно відкрили фірмовий віконний салон нового формату ТМ Вікнова від компанії “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР”.
Непримітна будівля колишньої прохідної авторемзаводу на Соборній, 364 в, змінилась до невпізнаваності. Тепер це перший у Рівному фірмовий віконний салон нового формату. На двох поверхах якого клієнти можуть відчути всі переваги ТМ Вікнова, ознайомитись із останніми новинками продукції, кращими конструктивними, дизайнерськими та енергоефективними рішеннями для засклення приватних будинків та багатоквартирного будівництва.



Європейський рівень дизайну і комфорту відчувається як іззовні, так і всередині будівлі. Фахівці підрозділів групи компаній “РЕНОМЕ” застосували у її облаштуванні передові енергоефективні рішення: це і підлога, що опалюється, і сучасний тепловий насос Valliant — усе для того, аби віконний шоу-рум був зручним простором для роботи і спілкування. Світла кольорова гама, багато простору і повітря — усе для комфорту відвідувачів!





За задумом творців проекту, команди групи компаній“РЕНОМЕ”, віконний шоу-рум на Соборній, 364 в стане своєрідним простором для спілкування клієнтів, архітекторів, дизайнерів, людей, які будують і які цікавляться новими технологічними рішеннями. На двох поверхах новобудови знайдеться місце і для роботи з клієнтами, і для професійного спілкування фахівців, і для демонстрації виставкових зразків. Клієнти побачать не тільки вікна від “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР”, а й зовнішні конструкції, нові типи профілів, фурнітури, повний спектр енергоефективних рішень, які активно впроваджують підрозділи групи компаній “РЕНОМЕ”.



Генеральний директор ПрАТ “РЕНОМЕ” Надія Гладкевич, вітаючи гостей, наголосила, що віконний шоу-рум — це результат спільної праці різних підрозділів “РЕНОМЕ” і висловила сподівання, що він стане справжнім осередком взаємовигідної співпраці всіх, кого цікавлять нові інженерні рішення для засклення будівель.



Заступник міського голови Рівного Віталій Герман передав усім присутнім вітання від міського голови Володимира Хомка. “Група компаній “РЕНОМЕ” будує Європу в Україні”, - наголосив він і подякував команді “РЕНОМЕ” за активну участь у міських проектах.



Після невеличкої офіційної частини всі гості відкриття змогли ознайомитись із облаштуванням фірмового салону “Вікнова” та з цікавими сучасними зразками вікон та вхідних дверей з профілю REHAU та фурнітурою WINKHAUS.





А на завершення церемонії гості стали свідками видовищного краш-тесту на протизламність вікна ТМ ВІКНОВА: як не намагались “добровольці” зламати вікно, яких сил не докладали, які засоби не використовували — нічого в них не вийшло. Вікна від ТМ ВІКНОВА мають найвищий ступінь захисту від злому, як, власне, і вся продукція та рішення, представлені в новому шоу-румі, - найвищий рівень якості! Жодних компромісів щодо якості — це філософія бізнесу всієї групи компаній “РЕНОМЕ”. Адже команда “РЕНОМЕ” вже понад два десятиліття не просто займається бізнесом, а робить Рівне містом комфортним для життя!







Віконний шоу-рум від “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР” і ТМ ВІКНОВА запрошує!
м.Рівне, вул. Соборна, 364 в (колишня прохідна авторемзаводу)






На правах реклами