Ми у Facebook
13.05.2017, 15:35

Рівняни можуть зустрітися з відомим українським знавцем кіно

Володимир Войтенко. Фото з docudays.org.ua.

До Рівного гість приїде завтра, 14 травня.
В “Кіношколі у Рівному” відбудеться зустріч із Володимиром Войтенком — українським кінознавецем, головним редактором сайтів Кіно-коло та «Сценарна майстерня», відник авторської телепрограми «Арґумент-кіно».

Також Володимир Войтенко — автор понад семи сотень публікацій в українських та закордонних періодичних виданнях, в аналітичних збірках, фестивальних каталогах, енциклопедіях, а також на інтернет-сайтах (зокрема, в журналах «Новини кіноекрана», «ПіК», «Искусство кино», «KINO-КОЛО», «Український тиждень»; в газетах «День», «Столичные новости», «Дзеркало тижня» та інших.

При чому, це не повний список його активної діяльності в царині кінематографії.

У Рівному Володимир Войтенко прочитає лекцію “Тексти й контексти нового українського кінематографа. Проблеми та питання”.



Зустріч з рівнянами запланована на 12.00.

Заняття “Кіношколи у Рівному” відбувається у «Відкритому офісі» Платформи взаємодій «Простір», що розташований у головному корпусі НУВГП на вулиці Соборна, 11.

Перед цим потрібно зареєструватися за посиланням “Кіношколи у Рівному” у мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/filmrivne

Заняття у “Кіношколі у Рівному” - безкоштовне.

Крім того, о 14.30, в "Кіношколі у Рівному" відбудеться зустріч із актрисою Юріковою Тетяною, яка поділиться секретами, як отримати роль у кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівняни можуть навчитися знімати кіно (+ВІДЕО)


Рівнянам розкажуть, як отримати роль в кіно


Рівняни можуть опанувати мистецтво творити кіно





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ