Ми у Facebook
16.05.2017, 09:37

У Рівному відкрили новий автоцентр французького бренду Peugeot Citroёn

У четвер, 11 травня, офіційно відкрили сучасний автоцентр «французького мерседеса» - Peugeot. Він знаходиться на вулиці Макарова, 39.
БІЛЬШЕ ФОТО

Урочисту червону стрічку перерізали заступник міського голови Віталій Герман та директор розвитку мережі «Пежо Сітроен Україна» Олег Пікар.







БІЛЬШЕ ФОТО


– Це неординарна подія, адже на сьогоднішній день не всі наші партнери готові інвестувати (у відкриття нових салонів, - прим. авт.) та готові розвиватись. Плани щодо відкриття цього салону з’явилися вже давно, і нарешті ми можемо бачити у Рівному цей сучасний, просторий автоцентр, де клієнти зможуть отримати всі послуги в одному місці та одразу, – розповідає Олег Пікар.







БІЛЬШЕ ФОТО


Спеціалісти Автоцентру допоможуть підібрати кожному клієнту саме той автомобіль, який якнайкраще підходить всім вимогам та стилю життя – це або стильні та класичні моделі Peugeot, або ж цікаві та яскраві моделі Citroёn. Навіть якщо ви ніколи раніше не замислювались над покупкою автомобіля від французького бренду, розмаїття Автоцентру не залишить нікого байдужим.



БІЛЬШЕ ФОТО



В автосалоні Peugeot представлений весь модельний ряд, починаючи від компактного хетчбека Peugeot 208 і закінчуючи Автомобілем Року 2017 – новим кросовером Peugeot 3008.







БІЛЬШЕ ФОТО


А в автосалоні Citroёn можна знайти і оригінальний кросовер Citroёn C4 Cactus, і практичний і витончений Citroёn C4 Picasso. Всі автомобілі французького бренду можна випробувати «в дії», записавшись на тест-драйв.

БІЛЬШЕ ФОТО



Також можна скористатися пропозицією від партнерів Автоцентру – «Peugeot Finance» та отримати 0% кредиту на три роки. Таким чином, як розповідають у Автоцентрі, якісні автомобілі від «французького мерседеса» стають більш доступними для всіх рівнян.



– Цей салон є сучасним та просторим, він відповідає всім європейським вимогам та стандартам. Все те, що може задовольнити клієнта, він може отримати саме у нас в салоні – нові якісні автомобілі, відмінне обслуговування, тест-драйв останніх новинок компанії, післяпродажне обслуговування та широкий вибір аксесуарів. Ми вважаємо, що клієнт повинен отримувати тільки найкраще, а найкраще все є у нас – спеціалісти, автомобілі та широкий модельний ряд, який задовольнить будь-кого, – каже керівник відділу продажу автомобілів «Автоцентру Peugeot Citroёn» Ольга Гринецька.

БІЛЬШЕ ФОТО






На правах реклами