Ми у Facebook
16.05.2017, 19:00

Рятувальники закликають рівнян відпочивати правильно

Відпочиваючи на природі, не забувайте про пожежну безпеку.
Навесні завжди спостерігається різке підвищення показника кількості пожеж в природних екосистемах, проте не зважаючи на численні застереження рятувальників - населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки та провокувати пожежі на відкритій території. Тепла та сонячна погода сприяє тому, що громадяни активно вирушають відпочивати на природу. Крім того, населення продовжує активно впорядковувати власні присадибні ділянки, спалюючи залишки минулорічної рослинності та сміття, і як наслідок збільшення кількості пожеж у природних екосистемах.

Рівненщина: рятувальники прийшли на допомогу бабусі та дворічному хлопчику

Служба порятунку закликає суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

До мешканців Рівненщини у гості навідалися рятувальники (+ФОТО)

Під час відпочинку на природі, необхідно пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров'ю.

Головний фахівець ВЦЗ РМУ ГУ ДСНС України у Рівненській області Ігор Сас





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ