Ми у Facebook
17.05.2017, 13:28

Рівняни потрапили у квартет кращих команд Чемпіонату Луцька з волейболу

У сусідньому обласному центрі пройшов VI відкритий Чемпіонат міста Луцька з волейболу серед чоловічих команд сезону 2016-2017. Рівненщину в цих змаганнях представляли команди «КАМАЗ-АГРО» (Млинів) та «Патріот» (Рівне). Саме остання команда пробилася до фіналу, в якому змагалося чотири учасники.
Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу, у турнірі загалом прийняли участь вісім команд з міста Луцька, Ковеля, Рівного, Нововолинська та Млинова.

Після першого етапу була сформована фінальна четвірка, в яку увійшов і «Патріот». На жаль, рівнянам трохи не вистачило до медалей.

У півфіналі вони поступилися майбутньому переможцю – луцькому «Олюртрансу» 0:3(22:25, 19:25, 19:25), а у грі за третє місце - нововолинській «ВестА» 0:3(23:25, 21:25, 22:25).

Проте без поразок не буває перемог, а досвід якій отримала рівненська команда обов'язково стане в нагоді в наступних зустрічах.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненські поліцейські не змогли пробитися у фінал волейбольного Кубка міністра

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

Нагадаємо, що нещодавно у Кам’янець-Подільському відбувся IV фінальний тур чемпіонату України з волейболу серед чоловічих студентських команд вищої ліги. Рівненщину на цьому турнірі представляли студенти Національного університету водного господарства та природокористування.

У перший ігровий день рівненська команда перемогла Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка з рахунком 3:0 (28:26, 25:18, 25:21).

Друга зустріч мала принциповий характер. У складі команди Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка грає два члени збірної команди України, майстер спорту міжнародного класу і всі гравці виступають за різні клуби Суперліги Національного чемпіонату. У першій партії ми поступилися у напруженій боротьбі з рахунком 26:28. На початку другої партії травмувався наш центральний блокуючий Хамський Дмитро, і це стало основною причиною поразки ще у двох партіях: 20:25, 21:25.

Хто буде зі срібними, а хто з бронзовими медалями, вирішувалось у матчі з Львівським державним університетом фізичної культури. В першій партії рівняни поступились з рахунком 28:30, друга партія за ними 25:19, у третій виграє Львів 28:26, четверта партія рівнян 25:21. Вирішальна п’ята партія грається до рахунку 15. Львів’яни ведуть з рахунком 14:11, рівняни зрівнюють 14:14. Партія закінчилась перемогою представників Рівного з рахунком 25:23 та здобуттям срібних медалей. Цей поєдинок тривав дві години.

Склад рівненської команди: Куранов Микола, Березський Володимир, Хамський Дмитро, Бажура Юрій, Бортник Володимир, Хусаїнов Олександр, Шеліванов Олексій, Голуб Владислав, Кастрам Юрій.

У номінації кращий пасуючий чемпіонату України 2017 року був визнаний капітан рівнян Куранов Микола.

Команду тренують: доцент Зубрицький Б.Д. та старший викладач кафедри фізичного виховання Цицаркін О.В.





На правах реклами