Ми у Facebook
17.05.2017, 13:00

У Рівному шукають талановитих дітей

Оргкомітет фестивалю-конкурсу "Ми талановиті" шукає тих, хто мріє про сцену, відомість та визнання, а переможці відбіркових турів виступлять на великому концерті разом з відомими артистами українського шоу-бізнесу.
Нагадаємо, минулоріч переможці фестивалю виступали в рамках «Мегаподії» разом з артистами гумор – шоу «Вар’яти», гуртами «The Hardkiss» та «Мозгі».

«Ми талановиті» відбувається у рамках проекту «Рівне - місто унікальних подій» за сприяння управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, а також громадської організації «Рівняни».

У фестивалі-конкурсі можуть брати участь виконавці віком від 10 до 35 років в жанрах академічного, народного та естрадного співу у номінаціях соло та ансамблі (дуети, тріо, квартети і т.д.). Кожний учасник конкурсу виконує 2 твори під акомпанемент або під фонограму (-1), загальною тривалістю не більше 10 хв. Один з творів виконується обов’язково українською мовою. Участь у фестивалі-конкурсі безкоштовна. ЗАЯВКУ МОЖНА ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ - goo.gl/gFO12j

Її потрібно заповнити та надіслати на адресу talants.rivne@gmail.com (до 30 травня). А впродовж червня відбуватимуться відбіркові тури. Переможці фестивалю - конкурсу матимуть змогу виступити на одній сцені з зірками шоу-бізнесу - репером Ярмаком, учасниками гуртів "DZIDZIO", "Mozgi" та "Ляпис-98".

У Рівному на стадіоні відбудеться великий концерт «Мегаподія»



Нагадаємо, минулого року отримали "Квиток на сцену" та виступили на «Мегаподії»: бiтбоксер Богдан Стаднюк, діджей EfecKt, вокаліст Віталій Буняк, вокальний колектив - гурт MellRose, танцювальний дует Two Brothers та ансамбль сучасного танцю WHY NOT. А також переможець інтернет-голосування на "Приз глядацьких симпатій"- Аліна Ляшук. Отож, якщо ти мрієш про велику сцену? Хочеш, щоб твій талант оцінили шанувальники, а професійні виконавці дали декілька важливих порад? Тоді подавай заявку на участь у відбіркових турах фестивалю-конкурсу "Ми талановиті" та здійсни свою мрію. Організатори конкурсу чекають саме на тебе!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини