Ми у Facebook
20.05.2017, 15:00

Благодійний проект "Наші друзі": не будьте байдужими (+ФОТО)

Редакція "ОГО", спільно з журналом "Маленькі Рівняни", відкриває нову сторінку у своїй діяльності, під назвою - "Наші друзі".
Друзі наші менші, які бродять по вулицях міста у пошуках шматка їжі і теплого куточка, потребують нашої допомоги та захисту. Вони опинилися на вулиці через недобросовісних господарів, які зняли з себе відповідальність за приручених тварин. Собакам потрібен дім, поза ним вони вразливі. Існує також проблема агресивного поводження тварин безхатченків, рівняни повсякчас скаржаться на це. Є гуманні методи вирішення цього питання, і спільними зусиллями можливо зробити добру справу. З цією метою наша редакція відкриває просвітницький, благодійний проект "Наші друзі".



Ми сподіваємось, що спільно з зоозахисниками організації "Під егідою", допоможемо знайти свій дім тваринам, які опинилися на вулиці саме з вини людини. Працівники цього муніципального притулку, займаються пошуком нового дому для "пухнастих друзів" та стерилізацією вуличних тварин.

У Рівному просять допомогти "Теплим лапкам"

У притулку охоче вітають будь яку допомогу. Завдяки їм, поступово і послідовно на вулицях Рівного зменшується кількість безпритульних тварин шляхом стерилізації і активного пошуку їм господарів.



"Завжди не встачає вільних рук, корму, теплих підстилок, будок та фінансів на елементарні зручності для тварин" - розповідає Тамара Лук'янчук, керівник організації "Під егідою".



Ми завітали в гості до притулку, і були щиро здивовані щирістю і доброзичливістю людей, які там працюють. А щодо "хвостатих" мешканців, то вони, відверто, неперевершені. Хоча словами не описати, погляньте:





У рівненському притулку відбувся день відкритих дверей (+ФОТО, ВІДЕО)





В Україні йде затята війна з бездомними собаками. А у Рівному? (+ФОТО, ВІДЕО)


Собаки сумують без спілкування, їм потрібні Ви, а Вам потрібен вірний друг.

Ініціативних і небайдужих до благодійної справи, просимо писати нам на сторінку у Фейсбук або на електронну пошту olesia.oliinyk@oa.edu.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ