Ми у Facebook
17.04.2021, 23:00

Як спати, щоб прокидатись з задоволенням

Хочете, щоб організм уві сні відновлював свої сили, а не втомлювався ще більше, дослухайтесь до наших порад.
Так як людина витрачає близько 1/3 свого життя на сон, саме в цей час відбувається відновлення систем та органів її організму. Тому кожному знадобляться знання про правила здорового сну.

Спати краще всього на жорсткому ліжку. Хорошою альтернативою подушці стане валик середньої м'якості. Даний валик не тільки підтримує голову під час сну, а й сприяє повному розслабленню всього організму.

7 правил вдалого ранку для рівнян

Дуже важливо, у чому ви лягаєте спати. Справа в тому, що нічний одяг не повинен сковувати ваші рухи, вам має бути комфортно. Якщо на нічних сорочках буде пояс або резинка, то вони давитимуть на судини і як наслідок це призведе до кисневого голодування організму. Лікарі запевняють, що найкраще спати без одягу.



Сон на боці з підібраними колінами, вважається кориснішим ніж сон у положенні на спині чи на животі. Багато лікарів стверджують, що саме так спати корисніше: розслабляються м’язи спини і шиї, а після ситної вечері ця поза береже шлунок від закидання жовчі.

Що роблять чоловіки і жінки для того, аби заснути

Правда, косметологи не згодні з тим, що спати корисніше на боці: з їхньої точки зору, так розтягується шкіра обличчя. Психологи тлумачать таку схильність людини так: така натура багато працює, сильно втомлюється і дуже потребує допомоги, імпульсивна.





На правах реклами