Ми у Facebook
18.05.2017, 16:32

Рівненщина: до дверей квартири, де живе сім’я з дітьми, прикріпили гранату (+ФОТО)

Через це евакуювали всіх мешканців будинку.
Сьогодні, 18 травня, о сьомій годині ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення про гранату в під’їзді багатоквартирного будинку на вулиці Грушевського у Дубно. На виклик прибули слідчо-оперативна група, вибухотехніки та спецслужби міста.



На місці події правоохоронці на першому поверсі будинку знайшли гранату РГД-5, яка із запобіжним механізмом, яку прикріпили до ручки вхідних дверей однієї з квартир. У помешканні, в якому проживають подружжя із дітьми, на той момент нікого не було. Квартира належить 56-річному непрацюючому дубенчанину.

У Рівному пожежа: горіла дерев’яна споруда поруч із житловим будинком (+ВІДЕО)

Із під’їзду евакуювали 25 мешканців.



Вибухотехніки вилучили та нейтралізували гранату. Небезпечну знахідку відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.




На Рівненщині чоловік, щоб випити, обікрав померлих (+ФОТО)

У ході досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України), правоохоронці встановлюють усіх можливих свідків та очевидців цієї події, а також особу, причетну до злочину.

У Рівному жінка спочатку викинула з вікна речі, а потім збиралася вистрибнути сама (+ВІДЕО)


Якщо комусь із громадян відома будь-яка інформація з цього приводу, прохання повідомити на спецлінію «102» або ж за номером чергового Дубенського відділу поліції (03656) 3-27-02.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами