Ми у Facebook
19.05.2017, 17:02

На Рівненщині п’яний водій віз бурштин (+ФОТО)

Учора, 18 травня, близько другої години ночі, працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху в смт Володимирець на вулиці Соборна зупинили автомобіль «Honda CRV». За кермом транспортного засобу перебував 30-річний місцевий житель.
Будь-яких документів на право керування автомобілем водій при собі не мав. Крім того, спілкуючись з водієм, правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. В присутності двох свідків 30-річному водію запропонувати пройти огляд на визначення стану сп’яніння, однак він відмовився.

Рівнянину не вдалося уникнути відповідальності за ДТП

На нього поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП та постанову про накладення адміністративного стягнення у справі про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 126 КупАП.



Крім того, під час поверхневого огляду в багажному відділення автомобіля правоохоронці помітили два пакети, в яких знаходився бурштин-сирець загальною вагою два з половиною кілограми.

ДТП на Рівненщині: машина — розтрощена, водій та пасажир — у лікарні (+ФОТО)


На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Каміння вилучили та направили на експертизу. Автомобіль доставили на територію Володимирецького відділення.



За фактом придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили з відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Рівненській області.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами