Ми у Facebook
20.05.2017, 15:30

Смачні й шкідливі продукти, які не варто споживати

Сучасна харчова промисловість виробляє велику кількість продуктів, які так смакують нам, і водночас руйнують наше здоров'я. Перегляньте свій раціон, можливо варто знехтувати чимось заради власної безпеки.
1. Чіпси містять жири і вуглеводи в дуже високих концентраціях, що сприяє ожирінню, канцерогени провокують розвиток ракових захворювань, а гідрогенізовані речовини збільшують швидкість утворення холестеринових бляшок в крові.

2. Лимонади містять велику кількість шкідливих для організму речовин. По-перше, це фелатанін, який сприяє розвиткові нервового напруження, депресій і паніки. По-друге, це гази і цукор, що виводять з ладу кислотно-лужну рівновагу в організмі. По-третє, це консерванти, які пригнічують ферменти, в результаті чого настає ожиріння. По-четверте, це величезна кількість харчових барвників, які, накопичуючись в клітинах, провокують синдром хронічної втоми і знижують імунітет.



Які ГМО продають в Україні

3. Фаст-фуд (Чебуреки, біляші, шаурма, картопля фрі, гамбургери та інші смаколики) готуються на олії з високим вмістом канцерогенів, які наносять удар по травній системі.

4. М'ясні субпродукти (Сосиски, сардельки, ковбаси, пельмені, шпикачки) містять більше прихованих жирів (свинячий шкурки, сала, нутряного жиру), ароматизаторів та барвників, ніж м'яса. Крім того, це - джерело токсичних сполук.



5. Маргарин - один з найбільш шкідливих видів жирів (трансгенний): він порушує обмін речовин і кислотно-лужний баланс, додає зайву вагу і підвищує шлункову кислотність. Відповідно, до шкідливих продуктів харчування відноситься все, що містить велику кількість маргарину: торти, слойки, тістечка.

Президент підписав закон про безпечність харчових продуктів

6. Консерви містять велику кількість самих різних канцерогенів, які вбивають всі вітаміни в їх складі.

7. Енергетичні напої - Просто пекельна суміш кофеїну в ударних дозах, цукру, барвників, хімії і газів.

8. Йогурти теж потрапляють в ТОП найшкідливіших продуктів для людини, тому що по-справжньому живі бактерії можуть жити в молочному продукті тільки два дні. А в магазинних йогуртах ти знайдеш тільки стабілізатори, загусники, антиокислювачі та ароматизатори.

Джерело: supermg.com





На правах реклами