Ми у Facebook
20.05.2017, 16:00

На Рівненщині внаслідок ДТП загинув підліток (+ ФОТО)

Внаслідок аварії неповнолітній пасажир загинув на місці


Сьогодні, 20 травня, о третій годині ночі до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі у селі Борове Зарічненського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, інша – отримала травми, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

У лікарні помер чоловік, якого збили поблизу Автовокзалу

На місці події поліцейські встановили, що 19-річний житель с.Борове, водій автомобіля «BMW», разом із своїм 17-річним односельцем рухався вулицею села. На заокругленій ділянці дороги молодик, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїзної частини з подальшим наїздом на дерев’яний паркан та придорожнє дерево, що призвело до перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП неповнолітній пасажир загинув на місці, а водія доставили в лікарню, загрози його життю немає.





На Рівненщині у ДТП потрапила вантажівка (+ ФОТО)





За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді збавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами