Ми у Facebook
21.05.2017, 08:04

На Рівненщині знизили вартість проїзду для пільговиків

Рішення щодо цього уже прийняли.
За ініціативи голови облдержадміністрації Олексія Муляренка депутати Рівненської міськради виділили кошти на відшкодування за пільгові перевезення пасажирів по маршруту «Рівне – Садові ділянки (Нова Українка)».

Щодо цього неодноразово зверталися рівняни, які скаржилися на високий тариф на перевезення по цьому маршруту, який по суті є соціальним. Переважна більшість його пасажирів – це пенсіонери та інваліди обласного центру. А їздити їм приходиться декілька разів на день, адже у населеному пункті Садові ділянки здебільшого побудовані їхні дачні садиби.
Водночас гроші на перевезення пільговиків згідно законодавства у державному бюджеті не передбачили.

Коли мешканцям Рівненщини почнуть виплачувати зекономлені субсидії

Тож, аби запобігти соціальній напрузі серед жителів міста голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко звернувся до депутатів Рівненської міської ради з проханням виділити кошти для компенсації пільгових перевезень. У результаті 400 тисяч гривень з міського бюджету будуть направлені у Рівненський район, адже на його території проходить маршрут. А райдержадміністрація заключить угоду з перевізником на відшкодування за пільгові перевезення.

Рівняни, будьте пильні — шахраї на вас пильнують в Інтернеті (+ІНФОГРАФІКА)


- Я щиро дякую депутатам Рівненської міської ради за те, що підтримали мою пропозицію. Завдяки виділенню цих коштів нам вдасться зменшити вартість проїзду на цьому маршруті з 12 до 5 гривень, - підкреслив керівник області.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.





На правах реклами