Ми у Facebook
23.05.2017, 13:08

Футзальний Кубок Бізнес-ліги ОГО 2017 виборов «Медик» [+Фото]

Після завершення Чемпіонату «Бізнес-ліга ОГО» 2017 всі його учасники взяли участь у розіграші Кубка ліги. В упертій боротьбі перемогу у цьому бліц-турнірі виборола «темна конячка» змагань – команда «Медик». Лікарі, які в чемпіонаті залишилися без медалей, цього разу показали максимальний результат.
Результати першого етапу.

20.05, субота
10:00 «Ребелс» - «Інваспорт» 9:3
«Рівнеобленерго» - «Віліс» 3:2
ВАО КООП - «Медик» 2:12

Боротьба в першому раунді Кубка ліги була тільки в одній грі, де «Рівнеобленерго» в традиційній для себе манері мінімально обіграло «Віліс». Без особливих проблем здолали «Інваспорт» переможці чемпіонату з «Ребелс». Щоправда, ведучи у рахунку 5:0, «повстанці» дозволили супернику забити поспіль три м'ячі та скоротити відставання до двох голів. Але за рахунку 5:3 «червоно-чорні» зробили фінішний спурт і встановили остаточний рахунок 9:3.

Цікавим та непрогнозованим обіцяв бути поєдинок між «Медиком» та ВАО КООП, але бронзові призери чемпіонату не зібралися на цю гру – як психологічно, так і кількісно. Як підсумок – розгромна поразка і виліт з Кубка.

В цей же день відбулося нагородження кращих команд та гравців «Чемпіонату Бізнес-ліги ОГО». Зокрема, кращим бомбардиром з доробком 10 голів став гравець «Ребелс» Дмитро Калюжний, голкіпером - Василь Ярема ("Рівнеобленерго"), захисником - Петро Задорожний ("Інваспорт"), нападником - Дмитро Савчук (ВАО КООП).

Серед команд призами "За волю до перемоги!" були відзначені "Інваспорт" та "Медик", приз "Справедливої гри" отримав "Віліс".

ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО З НАГОРОДЖЕННЯ

















МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Бізнес-ліга ОГО 2014» - як це було

Після завершення Чемпіонату «Бізнес-ліга ОГО» учасники розіграють Кубок Ліги

Результати фінальних поєдинків.

21.05, неділя
"Ребелс" - "Медик" 3:4
"Рівнеобленерго" - "Медик" 0:1
"Рівнеобленерго" - "Ребелс" - не проводився

Зважаючи на те, що командам потрібно було провести по два поєдинки за короткий час, матчі фінальної серії тривали не по 40 хвилин, а по двадцять. Такі швидкоплинні тайми, як виявилися пізніше, пішли на користь «Медика». Лікарі вже у першій зустрічі проти «Ребелс» почали «з місця в кар'єр» і швидко повели з рахунком 2:0. Далі «Медик» продовжував утримувати відрив в один-два голи на протязі всього поєдинку і за рахунку 4:3 зумів стримати фінальний штурм суперника.

Після цієї перемоги лікарям залишалося перемогти в другій грі, що вони зробили завдяки єдиному м'ячу, проведеному в середині другого тайму. Таким чином, володар Кубка ліги – «Медик» - визначився достроково і у проведенні останнього поєдинку між «Ребелс» та «Рівнеобленерго» потреба відпала.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини