Ми у Facebook
23.05.2017, 17:30

Як стати магнітом для можливостей та ресурсів навчатимуть на семінарі-практикумі "Жінка і Гроші"

Мудрі жінки знають що інвестиції у свій розвиток завжди повертається в десятикратному розмірі. Неймовірна можливість для жінок не тільки відпочити в мальовничих Карпатах в чудовій жіночій компанії, а ще й неабияк прокачати свої грошові енергії
Захід: Трансформаційний семінар-практикум "Жінка і Гроші"
Місце прооведення: с. Велятино, Закарпатська область
Дати проведення: 1-4 червня
Захід проводить: Марія Бугаєнко бізнес-тренер, коуч, спеціаліст з системного моделювання, автор інструменту та методики особистісного розвитку "Карти Успіху"
Телефон для запису: (098) 2781615 



Дорогі мої дівчатка, сердечно запрошую вас в чудове місце наших Карпат з термальними джерелами, де ми зможемо насолодитися чарівним відпочинком, відновити фізичний і енергетичний ресурс, оздоровитися і позайматися в Кругу Жіночої Сили.
Проживання в 2-місних номерах. На території готельний комплексу знаходиться відкритий басейн (дорослий і дитячий), бювет з лікувальними водами Шаянська - 4, Шаянська - 242, Драгівське; волейбольний майданчик, російська лазня, ресторан з традиційною укаїнською і колоритною закарпатською кухнею.



Вас чекатеме 4 дня психоемоційного релаксу, прогулянок, купань, занять на натхнення і розкрутку грошових енергій. В результаті ви станете магнітом для нових дивовижних можливостей і залучення додаткових ресурсів для реалізації завдань і досягнення цілей у вашому житті. Не пропустіть можливість ... Дозвольте собі розвиваючий вікенд ... Інвестуйте мудро. Інвестиція в себе-кохану повертається десятикратно і рідним, і близьким, і своїй справі.
Кількість учасниць в групі обмежена специфікою теми (гроші вимагають тиші і глибокого осмислення - кожна зможе вивчити своє "програмне забезпечення" щодо грошей і частково переписати програми, отримавши до них ключі доступу), форматом взаємодії з тренером (індивідуальний підхід до кожної), а також , особливостями запланованих практик.



Нас чекають цікаві екскурсії! Під час поїздки буде можливість відвідати м.Хуст з його місцевими пам'ятками. Заїхати на фабрику фетрофільцевих виробів, страусину ферму, ферму плямистих оленів, на сироварню, де роблять дуже смачні сири за французькою технологією, центр лозоплетіння в с. Іза.



І звісно ж БОНУС - Ми готуємо для вас ароматний СПА РИТУАЛ.
Цього разу наша поїздка на відпочинок і навчання має чудових партнерів! Вас порадує ЦЕНТР ЕСТЕТИЧНОЇ КРАСИ "QUEEN beauty …


Вартість
- 2570грн.
Вона включає проїзд, проживання у 2- місних номерах, заняття та екскурсії.
Окремо оплачується лише харчування і термальні басейни з лікувальною водою (за бажанням)

Приєднуйтесь, буде цікаво і пізнавально. Море вражень гарантовано!





На правах реклами