Ми у Facebook
24.05.2017, 17:30

"Це ганьба" чи "це справедливо": як українці відреагували на металошукач під час ЗНО

Шквал емоцій викликало відео того, як провіряли учнів під час проходження першого ЗНО 23 травня.


Zoya Kazanzhy:
А що вони там хотіли знайти? Шпори в металевій шкатулці?

Андріана Балог:
Це ганьба !!!! Знущання над учнями ! В жодній країні Європи так не роблять ! Депутатів так би перевіряли!

Olga Semyenova:
Це що, нормально для цивілізованого суспільства? Ганьба! Поліціянтам нічого більш робити? Це діти, а не злочинці! Гидота!

Olga Pylypchuk:
якийсь брєд...дадуть дебільні завдання і потім вимагають шось. таке враження шо всі науковцями мають бути.. елементарні засади грамотно писати - це все, що треба більшості учнів, а не всякі підмети присудки додатки.. цього не використовуєш в повсякденному житті😡😡

Зоряночка Грудень
:
Я теж це проходила і насправді це справедливо, адже тоді ти впевнений що всі інші були в таких ж умовах як ти(тобто ніхто не мав звідки списати і єдине джерело допомоги при написанні це знання), можливо це трішки стресово але повірте якщо ви зі собою нічого немаєте тоді ніяких проблем не має виникати.

Александр Кравецкий:
"Стрес, бідні діти"...згоден, стрес, але в більшості не від металошукача, а від того, що батьки самі накручують дітей, не даючи навіть шансу на помилку.
Крім того, металошукач є в охоронців при вході в більшості нічних клубів і щось ніхто не кричить, що це порушення прав людини.

ЗНО-2017: діти із сільських шкіл Рівненщини матимуть додаткові бали


Оксана Строчко:
Шановні,не драматизуйте,ніякого стресу не має для того,кому нічого приховувати.Син сьогодні писав і це іх навіть трохи потішило.Зате ми знаємо що можливості списати ні в кого не було.Не винайшли поки іншоно способу для гарантіі,а на свідомість поки сподіватися не можна.Треба зміни починати з себе.Вірю що наша молодь зламає застарілі стереотипи і створить Європу в Украіні. Майбутнє за нашими дітьми.

Victoria Gubko
:
зробили з освіти маскі-шоу! краще б викладали матеріал відповідно до вимог ЗНО, бо діти змушені на всі предмети ходити додатково! "цього року на море полетить математична марьванна"

Anastasia Ovchinnikova:
А через рамку в аеропорті проходити не принизливо?) Босий, без годинника, без реміня і зі штанами в руках? І все це під важким поглядом людини у формі, яка спілкується з тобою мовою жестів? Більш принизливо, якщо твоя дитина, яка пахала, не піднімаючи голови, ганяла між репетиторами, відмовилася від спілкування з друзями і закинула улюблені хоббі, втратить можливість вступити у ВНЗ через те, що хтось хитріший мав можливість списати!

Andrei Terletsky:
Серед всіх, хто коментує, немає жодного педагога. А вони знають, що наші дітки далеко не такі пухнасті, як як думають про них їхні батьки. Особисто я під час контрольної забираю таку уйму гаджетів та шпаргалок, на яку мені не заробити за декілька місяців. Причина не в наших дітках чи викладачах, а в постсовецькому менталітеті. За кордоном списувати ганебно, тому там такої проблеми практично немає.

ЗНО з історії України: секрет високого балу [ПОРАДИ]


Melnyk Olha
:
Люди добрі, а чого ж ви не викрикаєте в аеропортах, де вас так перевіряють. І абітурієнти ознайомлені з процедурою. І ніхто не вмирає. Просто це батьки в істериці і дітей накручують. p.s. Спробуте пройти ЗНО онлайн самі. Може воно і не таке складне, як вам розмальовують))) Воно й існує, щоб обрати кращих ЗНО складають для того, щоб поступити у ВНЗ.





На правах реклами