Ми у Facebook
29.05.2017, 18:32

Дача.Сад. Город. Сорти помідорів, що плодоноситимуть відрами

Сортів помідорів безліч - низькорослі, високорослі, дрібні, велетні, стійкі і тендітні, врожайні і не дуже, однак, кожен господар підбирає томати на свій смак. Підбірка врожайних сортів помідорів доповнить вашу городню колекцію.
Великоплідні сорти помідорів:

Сорт Клондайк має великі плоди, масою 200-350 г, оранжевого забарвлення. Плоди відрізняються високим вмістом бета-каротину, що надає плодам дієтичні та лікувально-профілактичні властивості. Ці сорти не вимагають пасинкування і підв'язки, вони забезпечують гарантований врожай (400-500 ц / га) великих столових плодів в умовах відкритого грунту, характеризуються оптимальним поєднанням щільності і якості плодів, не сприйнятливі до основних захворювань.

Сорт Малинове Віканте має плоди масою 200-300 г. малиновою забарвлення, стійкі до розтріскування, відрізняються високою товарністю і чудовими смаковими якостями.



Сорт Чайка - середньоранній, тривалість вегетаційного періоду - 90-96 днів. Плоди круглі, рівні, без прозелень, середньою масою 70-90 г, універсального призначення. Відрізняються високою щільністю, стійкістю до перезрівання і розтріскування, мають дуже привабливий зовнішній вигляд. Дуже урожайний. Стійкий до фітофторозу, фузаріозу та альтернаріозу.



Сорт Маестро
- середньопізній, тривалість вегетаційного періоду 102-107 днів. Плоди циліндричні, подовжені, масою 70-75 г, дуже щільні, мають високу транспортабельність і лежкість. Плоди без прозелень.Плоди рекомендуються для консервування, приготування кетчупів і паст.

Статті до теми:
Дача.Сад.Город.10 помилок при вирощуванні помідорів
Мудрому господарю - багатий урожай
Готуємо розсаду перцю до висадки у відкритий грунт





На правах реклами