Ми у Facebook
28.05.2017, 11:32

Рівняни рятують свої фотографії із російських соціальних мереж (+ФОТО)

Нещодавно у Рівному почали обмежувати доступ до заборонених соціальних мереж.
Нещодавно провайдер ДП НТЦ «УАРнет» надіслав користувачам повідомлення про те, що на виконання рішення РНБО від 28.04.2017 «Про астосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», які ввели в дію Указом Президента України від 15 травня цього року, «УАРнет» вживає заходи щодо припинення доступу до сервісів, передбачених цим рівшенням. А тому користувачам «УАРнет» заблокують доступ до сервісів «Mail.ru» (www.mail.ru), соціально-орієнтованих ресурсів «Вконтакте» (www.vk.com), «Одноклассники» (www.ok.ru) та інших, на які розповсюджується заборона. А тому необхідно якнайшвидше перенести свої фото на інші ресурси.

Однією з перших, хто почав рятувати свої фотографії була керівник керівник медіа-групи Рівненського льонокомбінату Світлана Герасимчук:







«У ті давні часи, коли я ще уявлення не мала з якого боку відкривається цей ваш бусурманський Фб, тим не менш існувало життя на планеті. Існувало воно й у Рівному. І було воно не менше яскравим, насиченим і публічним аніж тепер. Просто про це мало хто знав )) Бо ж не було у Рівному клятого Фб. Були вкантахтє і одноглазнікі. І було бажання ділитися прожитим і увічнювати для нащадків. Тепер все. Не буде ні Ок, ні Вк. Але нетілінні скрижалі фб убережуть наше надбання для прийдешніх поколінь. Тому за результатами проведених розкопок із трепетом вручаю фб-спільноті цей безцінний спадок», - написала Світлана Герасимчук на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Також своє фото з 2013 року опублікувала журналістка 1+1 Анна Махно, яка зайшла на свою сторінку у ВК.



Також тим, хто оприлюднив фото “ще дофейсбучних часів”, тобто тоді, коли Фейсбук був ще не таким популярним, а користувалися більшою мірою мережею Вконтакті, став головний редактор “ОГО” Віталій Голубєв.










“Добірка "дофейсбучних" фото цього разу присвячена цікавим моментам у студії Телеканал "Рівне 1". У 2003 беремо автограф у Віктора Ющенка, у 2008 - дискутуємо про молодіжні проблеми з тоді ще рівнянином Віталієм Шабуніном, у 2009 - співаємо наприкінці програми разом із Наталія-Марія Фарина", - написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук Віталій Голубєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:



Блокування російських сайтів суперечить свободі слова - Генсек Ради Європи


В Україні заблокують "Однокласники" і "ВКонтакте"

Російська інтернет-компанія зробила заяву з приводу блокування

"Сьогодні стрічка ФБ буде про ВК", - рівняни про заборону російських соцмереж





На правах реклами