Ми у Facebook
27.05.2017, 11:00

Що вивезли вантажівки із рівненського бункера Коха

Фото зі сторінки Тараса Максименка у ФБ.

Нещодавно цю загадкову споруду у Рівному віддали в оренду.
Орендує відомий бункер місцевий підприємець та колекціонер Сергій Шабалін. В кінці лютого цього року він переміг у конкурсі на право орендувати цю споруду. Конкурс організовувало міське управління комунальною власністю. Тепер новий інвестор має три роки, щоб привести до ладу 80 кв. м приміщення.

Відомий університет на Рівненщині запровадив систему перевірки наукових робіт

Місяць оренди коштує близько 9 тисяч гривень й користуватися можна лише першим поверхом приміщення, адже нижні рівні затоплені водою. Тому орендареві доведеться відкачувати воду та вичищати бункер від сміття. Чоловік розповідає, що всередині бункера є чотири невеликих кімнатки (або, скоріше, три— просто одна розділена навпіл).

Замість дитсадка - духовний центр: на Рівненщині скандал

Орендар хоче організувати там музей тоталітаризму та кафе. В музеї проводитимуть екскурсії. Оцінює цей проект Сергій Шабалін у мінімум три мільйони гривень.

Як повідомив начальник управління культури та туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко, нещодавно з бункера вивезли 6 вантажівок сміття. Крім того, вдалося дослідити кілька підземних напрямків, які не зазначені в паспорті БТІ.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами