Ми у Facebook
27.05.2017, 15:45

Чемпіонат України. 33 тур. «Верес» - «Черкаський Дніпро» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 27 травня, рівненський «Верес» проведе матч 33 туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. Рівняни в останній домашній грі сезону 2016/2017 років прийматимуть «Черкаський Дніпро». Зустріч відбудеться на стадіоні «Авангард» та розпочнеться о 17:00.
Звітний матч обслуговуватиме 30-річний арбітр з Миколаєва Володимир Міланич. Цей рефері зовсім нещодавно працював у Рівному на поєдинку проти «Арсенала», в якому рівненська команда перемогла – 2:0.

Асистенти арбітра - Євген Яковлев (Київ) та Едуард Курцеба (Одеса), четвертий арбітр - Павло Дубровець (Житомир). Директор матчу - Юрій Буренко (Київ).

Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», відданий вболівальник рівненського клубу Сергій Пєчніков, відомий своїми екстравагантними розмальовками обличчя, закликає у соцмережі інших вболівальників прийти на суботній матч проти «Черкаського Дніпра» у червоному.

Крім того, зробити особливою обіцяють заключну у нинішньому сезоні передматчеву церемонію її організатори. Подробиць дійства не розповідають, кажуть лише, що червоною ниткою у цій церемонії буде тема ЛЮБОВІ:

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

- У кожного з нас є щось таке своє сокровенне, про яке ми ніколи нікому не розкажемо. І у кожного з нас є хтось такий свій особливий, завдяки кому ми живемо і досягаємо висот. Це ЩОСЬ вічне, а цей ХТОСЬ поруч тільки у визначений час. Таке ЖИТТЯ. Тому важливо, щоб у серці була ЛЮБОВ, а на вустах вчасно промовлене ДЯКУЮ!

Наше рідне місто вже другий рік поспіль єднає наш Народний Клуб ВЕРЕС. І у нас так багато виходить, коли ми РАЗОМ. Бо у цьому всьому ми - рівняни! І це все наше рідне РІВНЕ!

Так гарно, коли весь стадіон співає не тільки Гімн України, але й Два Кольори.

Так приємно, коли за тебе вболіває кохана.

Так дієво, коли підтримують партнери.

Так важливо, коли поруч є однодумці.

Про усе це і трішки більше будемо співати, танцювати, говорити... Цим будемо вражати і захоплювати.. Будемо насолоджуватися і, можливо, навіть плакати…

Тому. Будьте!!! О 16.45 на стадіоні "Авангард".

Передматчева Церемонія про життя, вдячність та любов!..

Заключна. У цьому сезоні.

Пряму трансляцію матчу Народного Клубу «Верес» традиційно можна буде побачити в ефірі телеканалу «Рівне 1», а також в інтернеті.








На правах реклами